-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 508.1 קק״ל 2032.5 קק״לפחמימות 50.2 גרם 200.9 גרםשומן 26.8 גרם 107.2 גרםנתרן 98.9 מ״ג 395.5 מ״גחלבון 8.4 גרם 33.5 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרםשומן רווי 14.6 גרם 58.5 גרםכולסטרול 174.6 מ״ג 698.3 מ״גסידן 24.1 מ״ג 96.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 71.7 מ״ג 286.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 7 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות508
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 508.1 קק״ל 2032.5 קק״לפחמימות 50.2 גרם 200.9 גרםשומן 26.8 גרם 107.2 גרםנתרן 98.9 מ״ג 395.5 מ״גחלבון 8.4 גרם 33.5 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרםשומן רווי 14.6 גרם 58.5 גרםכולסטרול 174.6 מ״ג 698.3 מ״גסידן 24.1 מ״ג 96.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 71.7 מ״ג 286.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לא רק פנקייקים, במחבת אפשר להכין גם עוגת תפוחים. בתחתית נצרבים תפוחים בדבש ומעליהם תופחת העוגה ובזכות האדים שכלואים מתחת למכסה, מתקבלת עוגה רכה ונימוחה! מתכון שחובה לנסות
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 7 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 508 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2 תפוחי עץ פינק ליידי בינוניים
-
1 כף דבש
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
2 ביצים L
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
50 גרם חמאהמומסת למצב נוזלי או לחילופין שמן
-
1 שקית סוכר וניל
-
5 כפות קמח לבן
-
4 כפות שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
-
150 גרם שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%מוקצפת
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי הפינק ליידי ל-8 פלחים ומוציאים את הגרעינים.
- מסדרים בתחתית של מחבת משומנת את התפוחים ויוצקים מעל את הדבש.
- מערבבים בקערה גדולה את הביצים, הסוכר, החמאה, הקמח ושיבולת השועל.
- מוזגים את הבלילה מעל התפוחים, מכסים במכסה ומבשלים על אש קטנה עם מכסה 20 דקות.
- הופכים את העוגה לצלחת הגשה: מצמידים את צלחת ההגשה (חשוב שהקוטר שלה יהיה גדול יותר משולי המחבת) למחבת והופכים את העוגה אל צלחת ההגשה, בעזרת מגבת מטבח.
- פורסים ומגישים עם אבקת סוכר וקצפת. בתאבון!
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי הפינק ליידי ל-8 פלחים ומוציאים את הגרעינים.
- מסדרים בתחתית של מחבת משומנת את התפוחים ויוצקים מעל את הדבש.
- מערבבים בקערה גדולה את הביצים, הסוכר, החמאה, הקמח ושיבולת השועל.
- מוזגים את הבלילה מעל התפוחים, מכסים במכסה ומבשלים על אש קטנה עם מכסה 20 דקות.
- הופכים את העוגה לצלחת הגשה: מצמידים את צלחת ההגשה (חשוב שהקוטר שלה יהיה גדול יותר משולי המחבת) למחבת והופכים את העוגה אל צלחת ההגשה, בעזרת מגבת מטבח.
- פורסים ומגישים עם אבקת סוכר וקצפת. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה אפשר במקום שיבולת שועל?
אפשר קמח, אבל לא יצא אותו המרקם ועלול לצאת דחוס יותר.