משק ויילר רקע

סיר של אמא: קציצות טופו ברוטב חמצמץ של ארטישוק ואפונה

מתכון מצוין של קציצות טופו, עם ארטישוק, אפונה ורוטב עשיר- שמתאימה בדיוק לארוחת צהריים או ערב לכל המשפחה ותגרום לכם להרגיש בבית
מתכון מצוין של קציצות טופו, עם ארטישוק, אפונה ורוטב עשיר- שמתאימה בדיוק לארוחת צהריים או ערב לכל המשפחה ותגרום לכם להרגיש בבית
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 266.3 קק״ל 1331.5 קק״ל
    פחמימות 24.5 גרם 122.4 גרם
    שומן 6.3 גרם 31.6 גרם
    נתרן 662.6 מ״ג 3313.0 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 55.4 גרם
    סיבים תזונתיים 22.0 גרם 110.1 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 460.1 מ״ג 2300.7 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    אשלגן 3034.0 מ״ג 15170.0 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 266.3 קק״ל 1331.5 קק״ל
    פחמימות 24.5 גרם 122.4 גרם
    שומן 6.3 גרם 31.6 גרם
    נתרן 662.6 מ״ג 3313.0 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 55.4 גרם
    סיבים תזונתיים 22.0 גרם 110.1 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 460.1 מ״ג 2300.7 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    אשלגן 3034.0 מ״ג 15170.0 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור

כשמדברים על טעמים ביתיים וריחות שגורמים לנו לדמיין מקום חם ונעים, הדבר הראשון שעולה לנו בראש הוא סיר קציצות מפנק וחמים. אז אם אתם בענייני טבעונות, גם לכם מגיעה החוויה המדהימה הזו. שימו לב למתכון הבא: קציצות טופו ברוטב חמצמץ, עם ארטישוק ואפונה – מנה מזינה, עשירה ובריאה, היישר מבית אמא.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
רות אוליבר
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות ברוטב


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מניחים את הקציצות על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים את הקציצות הקפואות כ-10 דקות.
  3. בינתיים מכינים את הרוטב: שמים בסיר רחב ושטוח את כל מרכיבי הרוטב, מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את הלהבה.
  4. מבשלים 10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מוציאים את הקציצות מהתנור ומעבירים אותן לסיר עם הרוטב, מניחים אותן אחת ליד השנייה.
  6. מנענעים קלות את הסיר דואגים שהרוטב יכסה את הקציצות, מכסים ומבשלים יחד על אש נמוכה עוד 10 דקות.
  7. מורידים מהאש ומגישים.

    קציצות ברוטב חמצמץ. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל
    קציצות ברוטב חמצמץ. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סיר של אמא: קציצות טופו ברוטב חמצמץ של ארטישוק ואפונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

טכניקות