-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 586.3 קק״ל 2345.3 קק״לפחמימות 2.4 גרם 9.6 גרםשומן 47.1 גרם 188.5 גרםנתרן 1347.1 מ״ג 5388.2 מ״גחלבון 38.8 גרם 155.0 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.7 גרםשומן רווי 29.3 גרם 117.0 גרםכולסטרול 146.4 מ״ג 585.6 מ״גסידן 956.0 מ״ג 3823.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 156.9 מ״ג 627.7 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 22.8 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות586
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 586.3 קק״ל 2345.3 קק״לפחמימות 2.4 גרם 9.6 גרםשומן 47.1 גרם 188.5 גרםנתרן 1347.1 מ״ג 5388.2 מ״גחלבון 38.8 גרם 155.0 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.7 גרםשומן רווי 29.3 גרם 117.0 גרםכולסטרול 146.4 מ״ג 585.6 מ״גסידן 956.0 מ״ג 3823.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 156.9 מ״ג 627.7 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 22.8 מ״גסגור
אין על נאצ’וס! מדובר במנת חלוקה מהמטבח המקסיקני, כאן בגרסת ‘טקס מקס’ שהיא השילוב בין מקסיקני לאמריקאי. המתכון כולל שלושה רוטבי גבינות עשירים ושונים לטבול בהם את הנאצ’וס. אפשר להוסיף לחגיגה גוואקמולי, סלסה, ליים, כוסברה ואם רוצים להיות נאמנים למקור, גם ממרח שעועית אדומה שאהוב מאוד על המקסיקנים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 586 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב צ'דר מעושן
-
200 גרם גבינת צ’דר כתום
-
1 מיכל שמנת לבישול 9%
-
1/2 כפית פפריקה מעושנת
-
1 קורט מלח דק
רוטב צד'ר שום
-
1 מיכל שמנת לבישול 9%
-
200 גרם גבינת צ’דר לבן
-
1/2 כפית אבקת שום
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
רוטב שמנת גאודה ופפריקה
-
1 מיכל שמנת לבישול 9%
-
200 גרם גבינת גאודה
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1 קורט מלח דק
נאצ'וס
-
1 חבילה נאצ’וס מקמח תירס
אופן הכנה
- מכינים רוטב צ׳דר מעושן: נשים בסיר קטן על כיריים 250 מ״ל שמנת, 200 גרם צ׳דר, חצי כפית פפריקה מעושנת וקורט מלח.
- נערבב בחום בינוני עד שהגבינה נמסה לגמרי.
- מכינים רוטב צ׳דר שום: נשים בסיר קטן 250 מ״ל שמנת, 200 גרם צ׳דר לבנה, חצי כפית אבקת שום, קצת פלפל שחור וקורט מלח.
- מחממים בחום בינוני עד שהגבינה נמסה.
- מכינים רוטב גאודה פיקנטית: נשים בסיר קטן 250 מ״ל שמנת, 200 גרם גאודה, חצי כפית פלפל קאיין או פפריקה חריפה וקורט מלח.
- נערבב בחום בינוני עד שהגבינה נמסה.
- נסדר נאצ׳וס על מגש ונשפוך מעל הנאצ׳וס את רטבי הגבינה.
- ניתן להגיש עם גוואקמולי וסלסה מעל הנאצ׳וס.
אופן הכנה
- מכינים רוטב צ׳דר מעושן: נשים בסיר קטן על כיריים 250 מ״ל שמנת, 200 גרם צ׳דר, חצי כפית פפריקה מעושנת וקורט מלח.
- נערבב בחום בינוני עד שהגבינה נמסה לגמרי.
- מכינים רוטב צ׳דר שום: נשים בסיר קטן 250 מ״ל שמנת, 200 גרם צ׳דר לבנה, חצי כפית אבקת שום, קצת פלפל שחור וקורט מלח.
- מחממים בחום בינוני עד שהגבינה נמסה.
- מכינים רוטב גאודה פיקנטית: נשים בסיר קטן 250 מ״ל שמנת, 200 גרם גאודה, חצי כפית פלפל קאיין או פפריקה חריפה וקורט מלח.
- נערבב בחום בינוני עד שהגבינה נמסה.
- נסדר נאצ׳וס על מגש ונשפוך מעל הנאצ׳וס את רטבי הגבינה.
- ניתן להגיש עם גוואקמולי וסלסה מעל הנאצ׳וס.
הערות
- ניתן להגיש עם גוואקמולי וסלסלת עגבניות
הערות
- ניתן להגיש עם גוואקמולי וסלסלת עגבניות
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן