-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 906.8 קק״ל 2720.4 קק״לפחמימות 146.4 גרם 439.3 גרםשומן 23.7 גרם 71.1 גרםנתרן 876.2 מ״ג 2628.7 מ״גחלבון 29.0 גרם 86.9 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 11.4 גרםשומן רווי 3.3 גרם 10.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 109.4 מ״ג 328.3 מ״גברזל 3.4 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 879.8 מ״ג 2639.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות907
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 906.8 קק״ל 2720.4 קק״לפחמימות 146.4 גרם 439.3 גרםשומן 23.7 גרם 71.1 גרםנתרן 876.2 מ״ג 2628.7 מ״גחלבון 29.0 גרם 86.9 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 11.4 גרםשומן רווי 3.3 גרם 10.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 109.4 מ״ג 328.3 מ״גברזל 3.4 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 879.8 מ״ג 2639.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.1 מ״גסגור
מי לא אוהב פסטה? ומי לא אוהב מדי פעם לגוון במנות הפסטה שהוא מגיש לכל המשפחה? מנת פסטה מוקרמת, עם חתיכות שניצל טופו בטעם עוף, שיהפכו לארוחת הצהריים או הערב האהובות עלייכם ועל הילדים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 907 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה עם קוביות שניצל
-
1 חבילה פסטה קצרהמסוג: פנה, פוזילי, פרפלה, מקרוני
-
2 כפות שמן קנולהלטיגון
-
3 יחידות שניצל טופו בטעם עוף משק ויילר
רוטב
-
2 כפות שמן זית
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/2 כוס עגבניות מיובשותקצוצות
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת סויה לבישולאו שמנת אורז
-
1 כף קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
קורט אגוז מוסקט
-
1 חבילה עלי בייבי תרד
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד למצב אל-דנטה ומסננים.
- מחממים את השמן בסיר סוטאז’ ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להזהבה יפה.
- מעבירים לצלחת, מצננים וחותכים לקוביות בגודל ביס. שומרים בצד.
- מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית באותו הסיר ומטגנים את השום תוך כדי ערבוב במשך כדקה עד להזהבה.
- מוסיפים את העגבניות המיובשות, מערבבים ומטגנים במשך דקה.
- מערבבים בקערה את שמנת הסויה/האורז, הקמח והתבלינים לקבלת תערובת אחידה.
- מכניסים את התערובת לסיר, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-2 דקות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
- מוסיפים את עלי התרד, מערבבים ומבשלים במשך דקה עד ריכוך.
- שמים את הפסטה בתוך הרוטב ומערבבים היטב עד לכיסוי מלא. מוסיפים את קוביות השניצל ומערבבים.
- מפזרים מעל שמרי בירה (או שקדים טחונים) ועלי בזיליקום או תימין ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד למצב אל-דנטה ומסננים.
- מחממים את השמן בסיר סוטאז’ ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להזהבה יפה.
- מעבירים לצלחת, מצננים וחותכים לקוביות בגודל ביס. שומרים בצד.
- מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית באותו הסיר ומטגנים את השום תוך כדי ערבוב במשך כדקה עד להזהבה.
- מוסיפים את העגבניות המיובשות, מערבבים ומטגנים במשך דקה.
- מערבבים בקערה את שמנת הסויה/האורז, הקמח והתבלינים לקבלת תערובת אחידה.
- מכניסים את התערובת לסיר, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-2 דקות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
- מוסיפים את עלי התרד, מערבבים ומבשלים במשך דקה עד ריכוך.
- שמים את הפסטה בתוך הרוטב ומערבבים היטב עד לכיסוי מלא. מוסיפים את קוביות השניצל ומערבבים.
- מפזרים מעל שמרי בירה (או שקדים טחונים) ועלי בזיליקום או תימין ומגישים.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן