משק ויילר רקע

בצהריים, בערב, או סתם כשמתחשק: פסטה מוקרמת עם חתיכות שניצל

מתכון מעולה לארוחת צהריים קלה, טעימה וטבעית שגם הילדים יאהבו - פסטה מוקרמת משמנת סויה עם קוביות שניצל טופו
מתכון מעולה לארוחת צהריים קלה, טעימה וטבעית שגם הילדים יאהבו - פסטה מוקרמת משמנת סויה עם קוביות שניצל טופו
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    907
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 906.8 קק״ל 2720.4 קק״ל
    פחמימות 146.4 גרם 439.3 גרם
    שומן 23.7 גרם 71.1 גרם
    נתרן 876.2 מ״ג 2628.7 מ״ג
    חלבון 29.0 גרם 86.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 11.4 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 10.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 109.4 מ״ג 328.3 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 879.8 מ״ג 2639.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    907
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 906.8 קק״ל 2720.4 קק״ל
    פחמימות 146.4 גרם 439.3 גרם
    שומן 23.7 גרם 71.1 גרם
    נתרן 876.2 מ״ג 2628.7 מ״ג
    חלבון 29.0 גרם 86.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 11.4 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 10.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 109.4 מ״ג 328.3 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 879.8 מ״ג 2639.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור

מי לא אוהב פסטה? ומי לא אוהב מדי פעם לגוון במנות הפסטה שהוא מגיש לכל המשפחה? מנת פסטה מוקרמת, עם חתיכות שניצל טופו בטעם עוף, שיהפכו לארוחת הצהריים או הערב האהובות עלייכם ועל הילדים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה עם קוביות שניצל

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד למצב אל-דנטה ומסננים.
  2. מחממים את השמן בסיר סוטאז’ ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להזהבה יפה.
  3. מעבירים לצלחת, מצננים וחותכים לקוביות בגודל ביס. שומרים בצד.
  4. מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית באותו הסיר ומטגנים את השום תוך כדי ערבוב במשך כדקה עד להזהבה.
  5. מוסיפים את העגבניות המיובשות, מערבבים ומטגנים במשך דקה.
  6. מערבבים בקערה את שמנת הסויה/האורז, הקמח והתבלינים לקבלת תערובת אחידה.
  7. מכניסים את התערובת לסיר, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-2 דקות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
  8. מוסיפים את עלי התרד, מערבבים ומבשלים במשך דקה עד ריכוך.
  9. שמים את הפסטה בתוך הרוטב ומערבבים היטב עד לכיסוי מלא. מוסיפים את קוביות השניצל ומערבבים.
  10. מפזרים מעל שמרי בירה (או שקדים טחונים) ועלי בזיליקום או תימין ומגישים.
פסטה מפנקת! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
פסטה מפנקת! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בצהריים, בערב, או סתם כשמתחשק: פסטה מוקרמת עם חתיכות שניצל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות