רב מגבת ג’מבו- סנו סושי
פרוסות חציל במילוי ירקות קלויים
המנה הראשונה הכי מרשימה וטעימה - פרוסות חציל אפוי במילוי סלט ירקות קלויים צבעוניים שיגנוב את ההצגה בערב החג
לביבות תפוחי אדמה עם ביצה בקן
ארוחת ערב שמתאימה לכל ימות השנה - לביבות תפוחי אדמה עם ביצה בקן, מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה, בצל ירוק ושמן זית
סופגניות קרם ברולה
מחברים את הקינוח הצרפתי המפורסם עם סופגניה ומקבלים סופגניות ממולא קרם ברולה עם ציפוי קרמל - שדרוג מעולה לסופגניה הקלאסית
פלאפל ברוקולי בנינג’ה
פלאפל ברוקולי בקלי קלות בנינג'ה, בלי ללכלך את המטבח בשמן ובלי לעבוד קשה. תוך 10 דקות של הכנה יש לכם ארוחה טעימה, מזינה ומשביעה. תהנו!
טיפ לצריבת פילה סלמון עם העור
למי מאיתנו לא הייתה חוויה מאתגרת עם צריבה של דג על מחבת רותחת? כשהעור נדבק ויש בלאגן במטבח- קבלו את הטיפ שהולך לשדרג לכם את צריבת הדג ויעזור לו לא להידבק. רוצים להחליף את פילה סלמון לדג אחר? לגמרי יכולים!
מתכון להכנת גבינת שמנת ביתית
מחירי הגבינות עתידים לעלות ויש לנו מתכון שיחסוך לכם כסף. גבינת שמנת ביתית, איכותית וטעימה בטירוף ב2 דקות של הכנה! כל מה שאתם צריכים זה שמנת חמוצה, מלח ונייר מגבת עבה. בתאבון
פירושקי – כיסון בצק ממולא בפירה תפוח אדמה ופטריות
פירושקי - כיסון בצק ממולא בפירה תפוח אדמה ופטריות. מנת שחיתות! כל כך טעימה, מנחמת ומבטיחים שקלה להכנה. חייבים לנסות בבית
מטוגנים עם טוויסט: נשנושי נאגטס בטמפורה עם רוטב לימוני
אין כמו צ'יקן נאגטס! הפעם בחרנו לטגן אותם בטמפורה ולשדך להם רוטב לימון, ג'ינג'ר וצ'ילי משגע ובועט במיוחד
טבעות בצל ביתיות מושחתות כתוספת או כנשנוש מפנק
התוספת הכי שווה אחרי צ'יפס (ואולי לפני) היא ללא ספק המנה הזו! טבעות בצל קריספיות ומושחתות לצד מנה עיקרית או סתם כנשנוש!
חגיגי ומשמח: עוף בתנור עם תפוחים לשנה טובה ומתוקה
לא הסתפקנו הפעם רק בעוף ותפוחי אדמה! קבלו מתכון להכנת עוף בתנור עם תפוחי עץ, תפוחי אדמה וסלרי, מנה רכה ועסיסית!
תענוג מצופה: חציל מטוגן שלם ממולא בתערובת גבינות מופלאות
עזבו אתכם מחציל עם טחינה: חציל מטוגן עם מילוי של גבינות ובזיליקום, קריספי מבחוץ ורך מבפנים, מדובר כאן בכוכב השולחן!
טבעוני בסטייל: נודלס בצ’ימיצ’ורי עשבי תיבול טעים ומתקתק
יש מנות טבעוניות שאהובות על כולם: נודלס בצ'ימיצ'ורי של עשבי תיבול, עם המון ירקות וקוביות טופו במרינדה. מערבבים הכל עם הרוטב וזוללים!
לעוד מתכונים