-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.9 קק״ל 575.6 קק״לפחמימות 2.7 גרם 10.9 גרםשומן 15.0 גרם 60.2 גרםנתרן 388.5 מ״ג 1553.9 מ״גחלבון 0.2 גרם 0.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.8 מ״ג 7.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 17.9 מ״ג 71.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות144
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.9 קק״ל 575.6 קק״לפחמימות 2.7 גרם 10.9 גרםשומן 15.0 גרם 60.2 גרםנתרן 388.5 מ״ג 1553.9 מ״גחלבון 0.2 גרם 0.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.8 מ״ג 7.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 17.9 מ״ג 71.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
אפשר ליהנות מעל האש גם בלי לצאת לשמש הקופחת ובלי לנפנף עד אין סוף, בתקווה שהגחלים יידלקו כבר. פשוט משתמשים בנינג’ה גריל להכנת המנה המושלמת הזו – שיפודים עם טופו, גמבה, פטריות ועוד, עטופים ברוטב מתקתק ומוכנים בתוך 10 דקות בלבד.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 144 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שיפודים
-
1 יחידה טופוקשה, חתוך לקוביות
-
1 יחידה פלפל אדוםחתוך לריבועים
-
1 יחידה בטטהקלופה, פרוסה לעיגולים
-
8 יחידות פטריות שמפיניון
-
8 יחידות בצלי שאלוט
רוטב
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כפית סילאן
-
1 שן שוםכתושה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- משפדים את הירקות והטופו על ארבעת השיפודים.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומברישים את הרוטב באמצעות מברשת על השיפודים מכל הצדדים.
- מניחים את השיפודים בנינג׳ה גריל על חום של 200 מעלות למשך 10 דקות.
- מוציאים מהמכשיר ומגישים.
אופן הכנה
- משפדים את הירקות והטופו על ארבעת השיפודים.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומברישים את הרוטב באמצעות מברשת על השיפודים מכל הצדדים.
- מניחים את השיפודים בנינג׳ה גריל על חום של 200 מעלות למשך 10 דקות.
- מוציאים מהמכשיר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
ואם אין לי נינגה אפשרי בתנור?
אפשר, כמובן שלא יצא אותו הדבר 🙂