ארוחת בוקר מפתיעה: אבוקדו עם ביצת עין בנינג’ה גריל
אבוקדו עם ביצת עין בגריל כבר יצא לכם לטעום? מתכון פשוט ומהיר שישדרג לכם את ארוחת הבוקר! רק להוסיף פרוסת לחם או טוסט ולהתענג
אבוקדו עם ביצת עין בגריל כבר יצא לכם לטעום? מתכון פשוט ומהיר שישדרג לכם את ארוחת הבוקר! רק להוסיף פרוסת לחם או טוסט ולהתענג
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 117.8 קק״ל 471.1 קק״לפחמימות 1.2 גרם 4.8 גרםשומן 9.2 גרם 36.6 גרםנתרן 363.1 מ״ג 1452.3 מ״גחלבון 8.0 גרם 32.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.6 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 1012.8 מ״גסידן 35.2 מ״ג 140.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 96.4 מ״ג 385.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות118
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 117.8 קק״ל 471.1 קק״לפחמימות 1.2 גרם 4.8 גרםשומן 9.2 גרם 36.6 גרםנתרן 363.1 מ״ג 1452.3 מ״גחלבון 8.0 גרם 32.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.6 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 1012.8 מ״גסידן 35.2 מ״ג 140.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 96.4 מ״ג 385.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
האם חשבתם פעם על שילוב אבוקדו וביצת עין? אם כל אחד מהם בנפרד נשמע לכם רעיון טוב, דעו שביחד הם משתדכים לכדי ארוחת בוקר או בראנץ’ חלומיים! קבלו מתכון פשוט, טעים ובריא שמכינים בצ’יק בגריל ומגישים עם לחם או טוסט.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 118 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכניסים את הגריל לנינג’ה גריל וסגורים את המכסה.
- מדליקים את המכשיר. בוחרים פונקציית “גריל”, מכוונים ל-HI ו-6 דקות. לוחצים על הכפתור התחלה.
- בזמן שהיחידה מתחממת, חוצים את האבוקדו לאורכו, מסירים את הגלעין ומשאירים את הקליפה.
- מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, המלח והפלפל. מברישים את פנים האבוקדו בשמן הזית המתובל. לאחר מכן שוברים ביצה במרכז כל חצי אבוקדו.
- כשהמכשיר מצפצף שהוא חם, מניחים את האבוקדו על הגריל. סוגרים את המכסה למשך 6 דקות (הבישול מסתיים כאשר החלבונים יציבים). מוציאים את האבוקדו מהגריל.
- מקשטים את המנה בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.
אופן הכנה
- מכניסים את הגריל לנינג’ה גריל וסגורים את המכסה.
- מדליקים את המכשיר. בוחרים פונקציית “גריל”, מכוונים ל-HI ו-6 דקות. לוחצים על הכפתור התחלה.
- בזמן שהיחידה מתחממת, חוצים את האבוקדו לאורכו, מסירים את הגלעין ומשאירים את הקליפה.
- מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, המלח והפלפל. מברישים את פנים האבוקדו בשמן הזית המתובל. לאחר מכן שוברים ביצה במרכז כל חצי אבוקדו.
- כשהמכשיר מצפצף שהוא חם, מניחים את האבוקדו על הגריל. סוגרים את המכסה למשך 6 דקות (הבישול מסתיים כאשר החלבונים יציבים). מוציאים את האבוקדו מהגריל.
- מקשטים את המנה בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
הוספתי פרמז’ן מגורר. יצא אחלה טעים