-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 231.5 קק״ל 2778.0 קק״לפחמימות 25.6 גרם 306.7 גרםשומן 9.7 גרם 115.9 גרםנתרן 268.1 מ״ג 3217.4 מ״גחלבון 10.9 גרם 130.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.0 גרםשומן רווי 5.6 גרם 67.3 גרםכולסטרול 64.6 מ״ג 774.7 מ״גסידן 198.4 מ״ג 2381.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 51.2 מ״ג 614.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 10.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות232
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 231.5 קק״ל 2778.0 קק״לפחמימות 25.6 גרם 306.7 גרםשומן 9.7 גרם 115.9 גרםנתרן 268.1 מ״ג 3217.4 מ״גחלבון 10.9 גרם 130.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.0 גרםשומן רווי 5.6 גרם 67.3 גרםכולסטרול 64.6 מ״ג 774.7 מ״גסידן 198.4 מ״ג 2381.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 51.2 מ״ג 614.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 10.6 מ״גסגור
קובי אדרי מביא שוב הברקה טעימה: במקום להכין כנאפה גדולה ולחלק אותה למנות שנוטות לפעמים להתפרק ולהתפורר, הוא מכין אצבעות כנאפה אישיות, מהממות וטעימות ברמות, שקל להגיש בחן וסטייל.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 232 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם גבינת מוצרלהחתיכה שלמה
-
1 כוס קמח לבן
-
2 ביצים M
-
1/2 חבילה שערות קדאיף
-
לטיגון עמוק
קישוט
-
1 חופן פיסטוקים טבעייםקצוצים
אופן הכנה
- חותכים את המוצרלה לרצועות עבות (מומלץ גוש מוצרלה ממעדניה, לא מוצרלה משקיות).
- מכינים שתי קערות, אחת עם הקמח והשנייה עם הביצים הטרופות. מוסיפים את הגבינה לקערה עם הקמח, מגלגלים לכיסוי ומיד מעבירים לקערה עם הביצים.
- פורשים חופן שערות קדאיף על משטח עבודה ומגלגלים בהן את הגבינה. לקראת הסוף שמים מעט מהביצה ומהדקים.
- מחממים על הכיריים מחבת עם שמן לטיגון עמוק ומטגנים את אצבעות הקדאיף להשחמה יפה משני הצדדים.
- מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר על הכיריים את המים, הסוכר, מי הוורדים והלימון ומבשלים עוד 3-4 דקות. מוסיפים את החמאה ומערבבים.
- מסדרים את הכנאפה על מגש, מזלפים מעל את הסירופ, מפזרים את הפיסטוק ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את המוצרלה לרצועות עבות (מומלץ גוש מוצרלה ממעדניה, לא מוצרלה משקיות).
- מכינים שתי קערות, אחת עם הקמח והשנייה עם הביצים הטרופות. מוסיפים את הגבינה לקערה עם הקמח, מגלגלים לכיסוי ומיד מעבירים לקערה עם הביצים.
- פורשים חופן שערות קדאיף על משטח עבודה ומגלגלים בהן את הגבינה. לקראת הסוף שמים מעט מהביצה ומהדקים.
- מחממים על הכיריים מחבת עם שמן לטיגון עמוק ומטגנים את אצבעות הקדאיף להשחמה יפה משני הצדדים.
- מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר על הכיריים את המים, הסוכר, מי הוורדים והלימון ומבשלים עוד 3-4 דקות. מוסיפים את החמאה ומערבבים.
- מסדרים את הכנאפה על מגש, מזלפים מעל את הסירופ, מפזרים את הפיסטוק ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן