טארט ברטון עם קרם פיסטוק, ריבת תות ותותים טריים

טארט ברטון עם בצק סבלה מושלם, ריבת תות מתוקה, קרם פיסטוק מופלא ותותים טריים! קינוח יפהפה ומשגע לכל שמחה וחגיגה
טארט ברטון עם בצק סבלה מושלם, ריבת תות מתוקה, קרם פיסטוק מופלא ותותים טריים! קינוח יפהפה ומשגע לכל שמחה וחגיגה
  • חסי סגל
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    4266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4266.4 קק״ל 4266.4 קק״ל
    פחמימות 513.1 גרם 513.1 גרם
    שומן 259.2 גרם 259.2 גרם
    נתרן 1089.5 מ״ג 1089.5 מ״ג
    חלבון 46.4 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 12.3 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 139.8 גרם 139.8 גרם
    כולסטרול 960.1 מ״ג 960.1 מ״ג
    סידן 537.3 מ״ג 537.3 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 921.0 מ״ג 921.0 מ״ג
    אבץ 4.7 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    4266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4266.4 קק״ל 4266.4 קק״ל
    פחמימות 513.1 גרם 513.1 גרם
    שומן 259.2 גרם 259.2 גרם
    נתרן 1089.5 מ״ג 1089.5 מ״ג
    חלבון 46.4 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 12.3 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 139.8 גרם 139.8 גרם
    כולסטרול 960.1 מ״ג 960.1 מ״ג
    סידן 537.3 מ״ג 537.3 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 921.0 מ״ג 921.0 מ״ג
    אבץ 4.7 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור

כבר ראיתם תותים טריים בשווקים? הם הגיעו, והדרך הטובה לחגוג את הגעתם זה לאכול אותם שלמים. אפשר סתם ככה, ואפשר ביחד עם טארט ברטון מתוק, טעים ופשוט להכנה עם קרם פיסטוק עשיר וריבת תותים להשלמת הביס.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
חסי סגל
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק ברטון

קרם פיסטוק

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים היטב את דפנות התבנית בחמאה רכה.
  2. מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר והחלמונים לקצף יציב ובהיר. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבלים לאיחוד לכדי בצק רך ומעט דביק.
  3. משמנים מעט את האצבעות ומשטחים את הבצק בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
  4. אופים 20-25 דקות להזהבה יפה. מצננים ומחלצים מיד מהתבנית.
  5. מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, מחית הפיסטוק, אבקת הסוכר ופודינג הווניל לקצפת יציבה לזילוף.
  6. מורחים על התחתית את ריבת התות ומניחים תותים במרכז.
  7. מעבירים את קרם הפיסטוק לשקית זילוף עם צנתר עגול, מזלפים תלוליות מסביב לתותים, מפזרים פיסטוקים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט ברטון עם קרם פיסטוק, ריבת תות ותותים טריים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות