כתף טלה בסאקה: משפחת אדרי במתכון חדש
מתכון כתף טלה בסאקה משגע של משפחת אדרי, יושבים יחד סביב השולחן, כל אחד מרכיב לעצמו את הביס שהוא אוהב עם השילובים שהכי עובדים לו
מתכון כתף טלה בסאקה משגע של משפחת אדרי, יושבים יחד סביב השולחן, כל אחד מרכיב לעצמו את הביס שהוא אוהב עם השילובים שהכי עובדים לו
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 353.6 קק״ל 8486.2 קק״לפחמימות 1.9 גרם 45.5 גרםשומן 24.0 גרם 575.4 גרםנתרן 498.3 מ״ג 11958.8 מ״גחלבון 29.4 גרם 704.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.4 גרםשומן רווי 9.6 גרם 229.3 גרםכולסטרול 119.3 מ״ג 2863.8 מ״גסידן 30.8 מ״ג 738.5 מ״גברזל 2.4 מ״ג 56.9 מ״גאשלגן 437.0 מ״ג 10488.2 מ״גאבץ 7.0 מ״ג 168.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 9 שעות
-
קלוריות354
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 353.6 קק״ל 8486.2 קק״לפחמימות 1.9 גרם 45.5 גרםשומן 24.0 גרם 575.4 גרםנתרן 498.3 מ״ג 11958.8 מ״גחלבון 29.4 גרם 704.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.4 גרםשומן רווי 9.6 גרם 229.3 גרםכולסטרול 119.3 מ״ג 2863.8 מ״גסידן 30.8 מ״ג 738.5 מ״גברזל 2.4 מ״ג 56.9 מ״גאשלגן 437.0 מ״ג 10488.2 מ״גאבץ 7.0 מ״ג 168.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 9 שעות | קלוריות 354 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
כתף טלה
-
3 ק"ג כתף טלה
-
1 כף מלח גס
-
1 כף פלפל שחור גרוס
-
2 ליטר סאקהמזרח מערב
-
2 יחידות כוכבי אניס
-
1/4 כוס רוטב סויהמזרח מערב
-
1 חופן בזיליקוםטרי
-
1 צרור כוסברה
-
2 גבעולי רוזמרין
-
1 ראש שוםשלם, חצוי לרוחב
רוטב
-
2 כפות מיונז
-
2 כפות רוטב טריאקימזרח מערב
הגשה
-
24 יחידות לחמניות באן
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניחריף פרוס
אופן הכנה:
- מכינים את כתף הטלה: יש לבקש מהקצב להוריד מעט מהעצם כדי שהכתף תצליח להיכנס בתוך התבנית.
- מתבלים את הכתף במלח ופלפל שחור גרוס.
- בתבנית גדולה ומעט עמוקה מוזגים 2 ליטר סאקה ומוסיפים רבע כוס סויה.
- מניחים את הטלה במשרה, עוטפים ברדיד אלומיניום ומכניסים למקרר למשך 5-6 שעות.
- מוציאים את הטלה מהמקרר. מוסיפים 2 גבעולי רוזמרין, חופן עלי בזיליקום, צרור כוסברה וראש שום שלם חצוי לרוחב.
- מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ואופים בתנור במצב טורבו בחום של 160 מעלות למשך 4 שעות.
- לאחר מכן חושפים את נייר האפייה ומשחימים במשך כ-20 דקות בתנור.
*מומלץ להגיש את הכתף עם תחמיצים, לחמניות באן ורוטב של מיונז וטריאקי.
אופן הכנה:
- מכינים את כתף הטלה: יש לבקש מהקצב להוריד מעט מהעצם כדי שהכתף תצליח להיכנס בתוך התבנית.
- מתבלים את הכתף במלח ופלפל שחור גרוס.
- בתבנית גדולה ומעט עמוקה מוזגים 2 ליטר סאקה ומוסיפים רבע כוס סויה.
- מניחים את הטלה במשרה, עוטפים ברדיד אלומיניום ומכניסים למקרר למשך 5-6 שעות.
- מוציאים את הטלה מהמקרר. מוסיפים 2 גבעולי רוזמרין, חופן עלי בזיליקום, צרור כוסברה וראש שום שלם חצוי לרוחב.
- מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ואופים בתנור במצב טורבו בחום של 160 מעלות למשך 4 שעות.
- לאחר מכן חושפים את נייר האפייה ומשחימים במשך כ-20 דקות בתנור.
*מומלץ להגיש את הכתף עם תחמיצים, לחמניות באן ורוטב של מיונז וטריאקי.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן