מתכון בנינג’ה גריל: נשנושי כרובית וברוקולי עם פרמז’ן
מתכון בנינג'ה גריל: מתכון מנצח של כרובית וברוקולי עסיסיים עם פרמז'ן שנמס מעל. לא יודעים מה איתכם אבל לנו כבר יש ריר.. תהנו ממתכון קל וטעים שכל אחד יכול להכין. בתיאבון!
מתכון בנינג'ה גריל: מתכון מנצח של כרובית וברוקולי עסיסיים עם פרמז'ן שנמס מעל. לא יודעים מה איתכם אבל לנו כבר יש ריר.. תהנו ממתכון קל וטעים שכל אחד יכול להכין. בתיאבון!
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 167.8 קק״ל 3020.8 קק״לפחמימות 2.9 גרם 52.8 גרםשומן 15.5 גרם 279.0 גרםנתרן 260.7 מ״ג 4692.4 מ״גחלבון 4.2 גרם 75.5 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 24.8 גרםשומן רווי 3.2 גרם 57.4 גרםכולסטרול 5.1 מ״ג 91.5 מ״גסידן 82.3 מ״ג 1480.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 191.8 מ״ג 3453.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות168
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 167.8 קק״ל 3020.8 קק״לפחמימות 2.9 גרם 52.8 גרםשומן 15.5 גרם 279.0 גרםנתרן 260.7 מ״ג 4692.4 מ״גחלבון 4.2 גרם 75.5 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 24.8 גרםשומן רווי 3.2 גרם 57.4 גרםכולסטרול 5.1 מ״ג 91.5 מ״גסידן 82.3 מ״ג 1480.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 191.8 מ״ג 3453.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 168 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כרובית בינונית
-
1 ברוקולי בינוני
-
150 גרם גבינת פרמזן
-
1 כוס שמן זית
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מפרידים לתפרחות גדולות את ראשי הברוקולי והכרובית.
- מבשלים בסיר עם מים חמים את תפרחות הברוקולי והכרובית למשך 15 דקות עד להתרככות.
- מרפדים תבנית נינג’ה גריל עם נייר אפייה שמתאים לתבנית נינג’ה סנו סושי - ומסדרים את הברוקולי והכרוביות.
- מועכים את הברוקולי והכרובית בעזרת תחתית של כוס.
- בקערה קטנה שמים שמן זית, פפריקה, שום כתוש, פלפל שחור ומלח ומערבבים.
- מורחים היטב את הברוקולי והכרובית ברוטב שהכנו.
- מפזרים כף פרמזן על כל כרובית וברוקולי.
- מכניסים לאפייה בנינג’ה גריל למשך 15 דקות על 200 מעלות. חוזרים על הפעולה עם שאר הברוקולי והכרובית.
*מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה או צזיקי בצד.
**אזהרה - אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
אופן הכנה
- מפרידים לתפרחות גדולות את ראשי הברוקולי והכרובית.
- מבשלים בסיר עם מים חמים את תפרחות הברוקולי והכרובית למשך 15 דקות עד להתרככות.
- מרפדים תבנית נינג’ה גריל עם נייר אפייה שמתאים לתבנית נינג’ה סנו סושי - ומסדרים את הברוקולי והכרוביות.
- מועכים את הברוקולי והכרובית בעזרת תחתית של כוס.
- בקערה קטנה שמים שמן זית, פפריקה, שום כתוש, פלפל שחור ומלח ומערבבים.
- מורחים היטב את הברוקולי והכרובית ברוטב שהכנו.
- מפזרים כף פרמזן על כל כרובית וברוקולי.
- מכניסים לאפייה בנינג’ה גריל למשך 15 דקות על 200 מעלות. חוזרים על הפעולה עם שאר הברוקולי והכרובית.
*מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה או צזיקי בצד.
**אזהרה - אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
המתכונים לנינג’ה עם שמן ית ואומרים שאסור שן זית בנינג’ה, אשמח לתגובה
היי אתי. הדעות קצת חלוקות לגבי שמן זית בנינג’ה, אבל אנחנו ממליצים, במידה ואת לא רוצה לקחת שום סיכון, להחליף את השמן זית בשמן עם נקודת עישון גבוהה יותר, כמו שמן קנולה.