סנו רקע

מתכון בנינג’ה גריל: נשנושי כרובית וברוקולי עם פרמז’ן

מתכון בנינג'ה גריל: מתכון מנצח של כרובית וברוקולי עסיסיים עם פרמז'ן שנמס מעל. לא יודעים מה איתכם אבל לנו כבר יש ריר.. תהנו ממתכון קל וטעים שכל אחד יכול להכין. בתיאבון!
מתכון בנינג'ה גריל: מתכון מנצח של כרובית וברוקולי עסיסיים עם פרמז'ן שנמס מעל. לא יודעים מה איתכם אבל לנו כבר יש ריר.. תהנו ממתכון קל וטעים שכל אחד יכול להכין. בתיאבון!
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    168
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 167.8 קק״ל 3020.8 קק״ל
    פחמימות 2.9 גרם 52.8 גרם
    שומן 15.5 גרם 279.0 גרם
    נתרן 260.7 מ״ג 4692.4 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 75.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 57.4 גרם
    כולסטרול 5.1 מ״ג 91.5 מ״ג
    סידן 82.3 מ״ג 1480.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 191.8 מ״ג 3453.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    168
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 167.8 קק״ל 3020.8 קק״ל
    פחמימות 2.9 גרם 52.8 גרם
    שומן 15.5 גרם 279.0 גרם
    נתרן 260.7 מ״ג 4692.4 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 75.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 57.4 גרם
    כולסטרול 5.1 מ״ג 91.5 מ״ג
    סידן 82.3 מ״ג 1480.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 191.8 מ״ג 3453.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
קובי אדרי
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מפרידים לתפרחות גדולות את ראשי הברוקולי והכרובית.
  2. מבשלים בסיר עם מים חמים את תפרחות הברוקולי והכרובית למשך 15 דקות עד להתרככות.
  3. מרפדים תבנית נינג’ה גריל עם נייר אפייה שמתאים לתבנית נינג’ה סנו סושי - ומסדרים את הברוקולי והכרוביות.
  4. מועכים את הברוקולי והכרובית בעזרת תחתית של כוס.
  5. בקערה קטנה שמים שמן זית, פפריקה, שום כתוש, פלפל שחור ומלח ומערבבים.
  6. מורחים היטב את הברוקולי והכרובית ברוטב שהכנו.
  7. מפזרים כף פרמזן על כל כרובית וברוקולי.
  8. מכניסים לאפייה בנינג’ה גריל למשך 15 דקות על 200 מעלות. חוזרים על הפעולה עם שאר הברוקולי והכרובית.

*מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה או צזיקי בצד.

**אזהרה - אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.

מתכון בנינג'ה גריל: נשנושי כרובית וברוקולי עם פרמז'ן
מתכון בנינג’ה גריל: נשנושי כרובית וברוקולי עם פרמז’ן. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Eti Shtein Danieli

    המתכונים לנינג’ה עם שמן ית ואומרים שאסור שן זית בנינג’ה, אשמח לתגובה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אתי. הדעות קצת חלוקות לגבי שמן זית בנינג’ה, אבל אנחנו ממליצים, במידה ואת לא רוצה לקחת שום סיכון, להחליף את השמן זית בשמן עם נקודת עישון גבוהה יותר, כמו שמן קנולה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות