סופגניות אפויות בתנור עם ריבת חלב
מה יכול להיות יותר טעים מסופגנייה משולבת עם עוגיית אלפחורס? סופגניות אפויות בלי רגשות אשם. מצפים בריבת חלב, מקשטים בקוקוס ומגישים באהבה
מה יכול להיות יותר טעים מסופגנייה משולבת עם עוגיית אלפחורס? סופגניות אפויות בלי רגשות אשם. מצפים בריבת חלב, מקשטים בקוקוס ומגישים באהבה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 388.0 קק״ל 3880.2 קק״לפחמימות 66.2 גרם 662.0 גרםשומן 13.2 גרם 132.2 גרםנתרן 212.7 מ״ג 2127.4 מ״גחלבון 8.3 גרם 83.0 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 18.5 גרםשומן רווי 7.1 גרם 70.9 גרםכולסטרול 89.1 מ״ג 891.3 מ״גסידן 64.7 מ״ג 646.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 147.3 מ״ג 1473.4 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-50 דק׳
-
קלוריות388
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 388.0 קק״ל 3880.2 קק״לפחמימות 66.2 גרם 662.0 גרםשומן 13.2 גרם 132.2 גרםנתרן 212.7 מ״ג 2127.4 מ״גחלבון 8.3 גרם 83.0 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 18.5 גרםשומן רווי 7.1 גרם 70.9 גרםכולסטרול 89.1 מ״ג 891.3 מ״גסידן 64.7 מ״ג 646.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 147.3 מ״ג 1473.4 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 8.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-50 דק׳ | קלוריות 388 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
ציפוי
-
4 כפות ריבת חלב
-
4 כפות שבבי קוקוס
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים שמרים, קמח, חמאה, סוכר, ביצים, חלב ומלח ולשים כ-15 דקות, עד שמקבלים בצק אחיד וחלק.
- מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומחלקים ל-10 כדורים שווים.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
- מניחים את כדורי הבצק במרווחים על התבנית, מתיזים תרסיס בטעם חמאה, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כ-45 דקות.
- מתיזים שוב תרסיס בטעם חמאה על הכדורים, ואופים בתנור החם כ-15 דקות עד שהסופגניות זהובות ותפוחות.
- בעזרת שק זילוף עם צנתר דק, מזלפים על הסופגניות פסים דקים של ריבת חלב.
- במחבת מתיזים תרסיס בטעם חמאה וקולים את שבבי הקוקוס עד שהם מזהיבים.
- טובלים כל סופגנייה בשבבי הקוקוס או מפזרים מעל ומגישים.
צילום: נמרוד סונדרס
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים שמרים, קמח, חמאה, סוכר, ביצים, חלב ומלח ולשים כ-15 דקות, עד שמקבלים בצק אחיד וחלק.
- מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומחלקים ל-10 כדורים שווים.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
- מניחים את כדורי הבצק במרווחים על התבנית, מתיזים תרסיס בטעם חמאה, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כ-45 דקות.
- מתיזים שוב תרסיס בטעם חמאה על הכדורים, ואופים בתנור החם כ-15 דקות עד שהסופגניות זהובות ותפוחות.
- בעזרת שק זילוף עם צנתר דק, מזלפים על הסופגניות פסים דקים של ריבת חלב.
- במחבת מתיזים תרסיס בטעם חמאה וקולים את שבבי הקוקוס עד שהם מזהיבים.
- טובלים כל סופגנייה בשבבי הקוקוס או מפזרים מעל ומגישים.
צילום: נמרוד סונדרס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
יש סיבה למה לא מזריקים את ריבת החלב לתוך הסופגנייה?
כמובן שאפשר להזריק את ריבת החלב לתוך הסופגניות במקום לזלף מעל 🙂
היי. תודה על המתכון.