בלינצ’ס גבינה פרווה

אחד המתכונים הכי אהובים של עדי מרום הוא בלינצ'ס גבינה וכמה היינו שמחים לאכול את הבלינצ'ס הזה בגרסה פרווה אחרי ארוחת החג. קבלו מתכון קל וטעים לא פחות לקלאסיקה שאנחנו אוהבים
אחד המתכונים הכי אהובים של עדי מרום הוא בלינצ'ס גבינה וכמה היינו שמחים לאכול את הבלינצ'ס הזה בגרסה פרווה אחרי ארוחת החג. קבלו מתכון קל וטעים לא פחות לקלאסיקה שאנחנו אוהבים
  • עדי מרום
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    226
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 225.8 קק״ל 2709.1 קק״ל
    פחמימות 29.1 גרם 348.8 גרם
    שומן 9.2 גרם 110.7 גרם
    נתרן 58.3 מ״ג 700.1 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 74.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 44.5 גרם
    כולסטרול 84.5 מ״ג 1014.3 מ״ג
    סידן 14.9 מ״ג 179.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 46.1 מ״ג 553.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    226
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 225.8 קק״ל 2709.1 קק״ל
    פחמימות 29.1 גרם 348.8 גרם
    שומן 9.2 גרם 110.7 גרם
    נתרן 58.3 מ״ג 700.1 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 74.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 44.5 גרם
    כולסטרול 84.5 מ״ג 1014.3 מ״ג
    סידן 14.9 מ״ג 179.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 46.1 מ״ג 553.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בלינצ'ס ופנקייקים
עדי מרום
X

20 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלינצ'ס


אופן הכנה

  1. מכינים את מלית ה”גבינה”: בקערה מניחים גבינת ממרח בסגנון גבינת שמנת, סוכר ופודינג וניל, בעזרת מיקסר יד נפעיל עד קבלת קרם, את הקרם נשמור בקירור.
  2. מכינים את הבלינצ’ס: בקערה מניחים ביצים, מים, סוכר ומערבבים יחד.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד קבלת בלילה חלקה.
  4. משמנים מחבת ויוצקים את בלילת הבלינצ׳ס, מטגנים מכל צד כ40 שניות והופכים.
  5. כאשר הבלינצ׳ס התקררו ממלאים אותם בעזרת שקית זילוף במלית הגבינה שהכנו ומגלגלים. מגישים עם אבקת סוכר, מייפל ופירות יער.
בלינצ'ס גבינה פרווה1
בלינצ’ס גבינה פרווה. צילום: עדי מרום

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    מיכל

    וואו יצא ממש טעים!! אני הייתי מורידה קצת סוכר, יוצא ממש מתוק!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מיכל, תודה! ניתן להפחית בכמות הסוכר

    Avatar
    גילה

    אם הכנתי היום (ללא מילוי) כדי להגיש בשלישי בלילה – לשמור במקרר או במקפיא?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי גילה. תשמרי אותם במקפיא.

    Avatar
    תמר שור

    האם אני יכולה להמיר את ממרח הקשיו בגבינת שמנת

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות