-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 302.4 קק״ל 604.7 קק״לפחמימות 9.7 גרם 19.4 גרםשומן 26.1 גרם 52.3 גרםנתרן 825.0 מ״ג 1650.0 מ״גחלבון 12.8 גרם 25.7 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.5 גרםשומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 356.9 מ״ג 713.7 מ״גברזל 9.5 מ״ג 18.9 מ״גאשלגן 1234.1 מ״ג 2468.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות302
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 302.4 קק״ל 604.7 קק״לפחמימות 9.7 גרם 19.4 גרםשומן 26.1 גרם 52.3 גרםנתרן 825.0 מ״ג 1650.0 מ״גחלבון 12.8 גרם 25.7 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.5 גרםשומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 356.9 מ״ג 713.7 מ״גברזל 9.5 מ״ג 18.9 מ״גאשלגן 1234.1 מ״ג 2468.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 302 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם עלי תרדטריים
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 שן שוםקצוץ
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
-
2 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
1/4 כוס בוטנים קלוייםקצוצים
אופן הכנה
- במחבת רחבה מקפיצים את התרד עם שמן זית כחמש דקות.
- בקערה מערבבים שמן שומשום, רוטב סויה, שום, צ’ילי ובצל ירוק.
- מעבירים את התרד לצלחת הגשה, מוזגים את הרוטב מעל, מערבבים ומפזרים בוטנים קצוצים.
אופן הכנה
- במחבת רחבה מקפיצים את התרד עם שמן זית כחמש דקות.
- בקערה מערבבים שמן שומשום, רוטב סויה, שום, צ’ילי ובצל ירוק.
- מעבירים את התרד לצלחת הגשה, מוזגים את הרוטב מעל, מערבבים ומפזרים בוטנים קצוצים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מתכון מעולה יצא מושלם וטעים