גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה

הכי קל ופשוט להכין גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה. כי גלידה ביתית זה אחד הדברים האיכותיים, הטעימים והמרעננים ביותר שאפשר להשיג בקיץ
הכי קל ופשוט להכין גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה. כי גלידה ביתית זה אחד הדברים האיכותיים, הטעימים והמרעננים ביותר שאפשר להשיג בקיץ
  • קרין גורן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    4971
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4971.2 קק״ל 4971.2 קק״ל
    פחמימות 279.7 גרם 279.7 גרם
    שומן 401.6 גרם 401.6 גרם
    נתרן 480.6 מ״ג 480.6 מ״ג
    חלבון 77.5 גרם 77.5 גרם
    סיבים תזונתיים 20.9 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 151.7 גרם 151.7 גרם
    כולסטרול 2262.4 מ״ג 2262.4 מ״ג
    סידן 1381.5 מ״ג 1381.5 מ״ג
    ברזל 13.6 מ״ג 13.6 מ״ג
    אשלגן 2761.9 מ״ג 2761.9 מ״ג
    אבץ 29.9 מ״ג 29.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    4971
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4971.2 קק״ל 4971.2 קק״ל
    פחמימות 279.7 גרם 279.7 גרם
    שומן 401.6 גרם 401.6 גרם
    נתרן 480.6 מ״ג 480.6 מ״ג
    חלבון 77.5 גרם 77.5 גרם
    סיבים תזונתיים 20.9 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 151.7 גרם 151.7 גרם
    כולסטרול 2262.4 מ״ג 2262.4 מ״ג
    סידן 1381.5 מ״ג 1381.5 מ״ג
    ברזל 13.6 מ״ג 13.6 מ״ג
    אשלגן 2761.9 מ״ג 2761.9 מ״ג
    אבץ 29.9 מ״ג 29.9 מ״ג
    סגור

אני מתה על גלידה. בכל צבע ובכל טעם. ואומנם בשביל להכין גלידה בבית צריך מכשיר מיוחד אבל לדעתי ממש ממש שווה להחזיק אחד כזה…

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
קרין גורן
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים פקאנים.
  2. בסיר מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, חלב ומייפל.
  3. בקערה טורפים חלמונים לאיחוד. מוסיפים תוך טריפה 1/3 מהחלב החם.
  4. מחזירים הכל לסיר ומבשלים על אש קטנה תוך כדי טריפה נמרצת כ-2 דקות, להסמכה (עד שמתחילים לצאת אדים מהסיר, או עד 84 מעלות אם משתמשים במדחום).
  5. מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים-שלוש לקירור.
  6. מעבירים למכונת גלידה ומפעילים (לערבול והקפאה של כ-20 דקות). בסיום מוסיפים פקאנים.
  7. מעבירים לכלי אטום ומקפיאים עוד שעתיים לפחות לפני ההגשה, להתקשות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות