טוקבקי – הלהיט הקוריאני ששבר את הרשת
טוקבקי - הטרנד הקוריאני הכי שווה ברחבי הרשת - בגרסה שלנו! אטריות אורז במילוי גבינה בברוטב חריף שאתם הולכים להתמכר אליהן ברגע
טוקבקי - הטרנד הקוריאני הכי שווה ברחבי הרשת - בגרסה שלנו! אטריות אורז במילוי גבינה בברוטב חריף שאתם הולכים להתמכר אליהן ברגע
- Studio R.Y
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 132.4 קק״ל 1588.8 קק״לפחמימות 14.2 גרם 170.7 גרםסוכר 16.5 גרם 197.9 גרםשומן 9.1 גרם 108.7 גרםנתרן 1917.0 מ״ג 23003.9 מ״גחלבון 11.6 גרם 139.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.9 גרםשומן רווי 5.6 גרם 67.2 גרםכולסטרול 25.8 מ״ג 309.6 מ״גסידן 278.7 מ״ג 3344.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 81.6 מ״ג 978.8 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 12.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 35 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות132
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 132.4 קק״ל 1588.8 קק״לפחמימות 14.2 גרם 170.7 גרםסוכר 16.5 גרם 197.9 גרםשומן 9.1 גרם 108.7 גרםנתרן 1917.0 מ״ג 23003.9 מ״גחלבון 11.6 גרם 139.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.9 גרםשומן רווי 5.6 גרם 67.2 גרםכולסטרול 25.8 מ״ג 309.6 מ״גסידן 278.7 מ״ג 3344.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 81.6 מ״ג 978.8 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 12.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 132 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
טוקבקי
-
12 יחידות דפי אורז
-
12 פרוסות גבינה צהובה 22%
-
1/2 כוס רוטב סויה קלאסי קנורלבלילה
-
1 כוס מיםלבלילה
רוטב
-
1 כפית שמן זרעי ענביםאו כל שמן צמחי אחר
-
1 כף ממרח קארי אדוםמשחת קארי/פלפלים קוריאנית
-
1/2 כוס רוטב סויה קלאסי קנור
-
1 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1/2 כוס מים
-
1 כף רסק עגבניות
הגשה
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- מכינים את הטוקבקי: בקערה רחבה שמתאימם לטבילת דפי האורז מערבבים את הסויה והמים.
- משרים דף אורז בבלילה למשך כמה שניות ומעבירים למשטח העבודה, מניחים פרוסת גבינה בקצה הקרוב אליכם על גבי דף האורז (הרטוב), מקפלים את צידי דף האורז כלפי פנים ומגלגלים לגליל (ראו בסרטון).
- חוזרים על הפעולה עם כל דפי האורז שלנו ומניחים בצד להמשך.
- מכינים את הרוטב: מחממים מחבת רחבה על האש עם מעט שמן, מוסיפים את משחת הקארי/הפלפלים, רוטב הסויה, רוטב הצ’ילי המתוק והמים ומערבבים.
- לאחר שהבלילה האחדה והגיעה לרתיחה מוסיפים כף של רסק עגבניות ומערבבים היטב עד להטמעה. נותנים לרוטב להמשיך להצטמצם מעט עד שיגיע לסמיכות.
- מוסיפים את גלילי דפי האורז עם הגבינה שהכנו קודם, ומבשלים 4-5 דקות נוספות על אש בינונית, עד שהגבינה במרכז דף האורז נמסה.
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל קצת בצל ירוק קצוץ ומגישים. בתאבון.
אופן הכנה
- מכינים את הטוקבקי: בקערה רחבה שמתאימם לטבילת דפי האורז מערבבים את הסויה והמים.
- משרים דף אורז בבלילה למשך כמה שניות ומעבירים למשטח העבודה, מניחים פרוסת גבינה בקצה הקרוב אליכם על גבי דף האורז (הרטוב), מקפלים את צידי דף האורז כלפי פנים ומגלגלים לגליל (ראו בסרטון).
- חוזרים על הפעולה עם כל דפי האורז שלנו ומניחים בצד להמשך.
- מכינים את הרוטב: מחממים מחבת רחבה על האש עם מעט שמן, מוסיפים את משחת הקארי/הפלפלים, רוטב הסויה, רוטב הצ’ילי המתוק והמים ומערבבים.
- לאחר שהבלילה האחדה והגיעה לרתיחה מוסיפים כף של רסק עגבניות ומערבבים היטב עד להטמעה. נותנים לרוטב להמשיך להצטמצם מעט עד שיגיע לסמיכות.
- מוסיפים את גלילי דפי האורז עם הגבינה שהכנו קודם, ומבשלים 4-5 דקות נוספות על אש בינונית, עד שהגבינה במרכז דף האורז נמסה.
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל קצת בצל ירוק קצוץ ומגישים. בתאבון.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן