עוגת תפוחים של מייה לוצאטו
עוגת תפוחים של מייה לוצאטו זו עוגת פרווה טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, שמכינים בקלי קלות ומגישים בבכל יום בשנה, אבל גם כקינוח ראש השנה
עוגת תפוחים של מייה לוצאטו זו עוגת פרווה טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, שמכינים בקלי קלות ומגישים בבכל יום בשנה, אבל גם כקינוח ראש השנה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 6306.1 קק״ל 6306.1 קק״לפחמימות 760.8 גרם 760.8 גרםשומן 323.9 גרם 323.9 גרםנתרן 5754.1 מ״ג 5754.1 מ״גחלבון 84.7 גרם 84.7 גרםסיבים תזונתיים 25.7 גרם 25.7 גרםשומן רווי 144.3 גרם 144.3 גרםכולסטרול 1477.0 מ״ג 1477.0 מ״גסידן 306.0 מ״ג 306.0 מ״גברזל 11.0 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 2002.2 מ״ג 2002.2 מ״גאבץ 6.6 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות6306
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 6306.1 קק״ל 6306.1 קק״לפחמימות 760.8 גרם 760.8 גרםשומן 323.9 גרם 323.9 גרםנתרן 5754.1 מ״ג 5754.1 מ״גחלבון 84.7 גרם 84.7 גרםסיבים תזונתיים 25.7 גרם 25.7 גרםשומן רווי 144.3 גרם 144.3 גרםכולסטרול 1477.0 מ״ג 1477.0 מ״גסידן 306.0 מ״ג 306.0 מ״גברזל 11.0 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 2002.2 מ״ג 2002.2 מ״גאבץ 6.6 מ״ג 6.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 6306 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחים
-
5 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
50 גרם מרגרינה
עוגה
-
300 גרם מרגרינה
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1/2 כפית קליפת לימון
-
5 ביצים L
-
1 1/2 כוסות מיץ תפוזים
-
3 כוסות קמח תופח
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מקלפים תפוחים וחותכים לשמיניות.
- במחבת מטגנים את התפוחים במרגרינה עד לריכוך חלקי. מצננים.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים מרגרינה, סוכר, סוכר וניל וקליפת תפוז. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מוסיפים לסירוגין את המיץ והקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. מסדרים מעליה את התפוחים ומקשטים בסוכר, קינמון, אגוזים וצימוקים.
- אופים למשך 50 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מקלפים תפוחים וחותכים לשמיניות.
- במחבת מטגנים את התפוחים במרגרינה עד לריכוך חלקי. מצננים.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים מרגרינה, סוכר, סוכר וניל וקליפת תפוז. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מוסיפים לסירוגין את המיץ והקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. מסדרים מעליה את התפוחים ומקשטים בסוכר, קינמון, אגוזים וצימוקים.
- אופים למשך 50 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
קרין אהובה אוהבת את המתכונים שלך. את מדהימה. תודה
תודה רבה לאה
מרגרינה..??? ??
זו ההמלצה של קרין – אפשר כמובן להחליף בחמאה