העוגה של קרין גורן לשבת: פאי שוקולד, בננות וקפה ללא אפייה
קרין גורן ידועה בשילובים המשוגעים שלה והפעם פאי שוקולד מושחת ללא אפייה עם בסיס עוגיות אוראו, קרם שוקולד עשיר, פרוסות בננה וקצפת קפה אוורירית!
קרין גורן ידועה בשילובים המשוגעים שלה והפעם פאי שוקולד מושחת ללא אפייה עם בסיס עוגיות אוראו, קרם שוקולד עשיר, פרוסות בננה וקצפת קפה אוורירית!
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5786.5 קק״ל 5786.5 קק״לפחמימות 527.0 גרם 527.0 גרםשומן 379.7 גרם 379.7 גרםנתרן 1448.8 מ״ג 1448.8 מ״גחלבון 52.2 גרם 52.2 גרםסיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרםשומן רווי 196.0 גרם 196.0 גרםכולסטרול 746.5 מ״ג 746.5 מ״גסידן 925.5 מ״ג 925.5 מ״גברזל 8.5 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 3012.6 מ״ג 3012.6 מ״גאבץ 8.1 מ״ג 8.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות5787
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5786.5 קק״ל 5786.5 קק״לפחמימות 527.0 גרם 527.0 גרםשומן 379.7 גרם 379.7 גרםנתרן 1448.8 מ״ג 1448.8 מ״גחלבון 52.2 גרם 52.2 גרםסיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרםשומן רווי 196.0 גרם 196.0 גרםכולסטרול 746.5 מ״ג 746.5 מ״גסידן 925.5 מ״ג 925.5 מ״גברזל 8.5 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 3012.6 מ״ג 3012.6 מ״גאבץ 8.1 מ״ג 8.1 מ״גסגור
לראשונה בישראל – בואו ללמוד לאפות עם קרין גורן! קורס מקיף וגם ערכת אביזרי אפייה מושלמת! קורס של 45 שיעורים של קרין גורן הכולל את כל יסודות האפייה וטיפים סודיים וגם ערכה מפוארת שמגיעה אליכם עד הבית עם מעל ארבעים אביזרי אפייה שמלווה כל שיעור בקורס. לרכישת הקורס והערכה של קרין
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 5787 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס וקישוט
-
300 גרם עוגיות אוראו
-
50 גרם חמאה
קרם שוקולד
-
3/4 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
300 גרם שוקולד חלב
-
1 כפית קפה נמס
בננות
-
3 בננות גדולות
קצפת קפה
-
1 1/4 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
5 כפות סוכר לבן
-
1 כף קפה נמס
קישוט
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: טוחנים עוגיות עם חמאה מומסת, לקבלת תערובת במרקם של חול רטוב (אם רוצים, שומרים מעט פירורי עוגיות, לקישוט, לפני שמוסיפים חמאה).
- מהדקים לבסיס ולדפנות של תבנית פאי עם תחתית מתפרקת. מעבירים למקפיא לכמה דקות, להתייצבות.
- מכינים קרם שוקולד: מחממים במיקרוגל 3/4 מיכל שמנת מתוקה, שוקולד חלב וקפה, וטורפים להמסה. מוזגים בעדינות על תחתית הפירורים ומחזירים למקפיא, ל-20 דקות התייצבות.
- מסדרים בננות, מכינים את שכבת קצפת ומקשטים: פורסים את הבננות לפרוסות ומסדרים בצפיפות במעגלים מעל הקרם.
- במיקסר מקציפים ¼1 מיכלים של שמנת מתוקה, סוכר וקפה לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים תלוליות קצפת מעל הקרם.
- מקשטים בפירורי עוגיות ששמרנו בצד ומגישים קר.
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: טוחנים עוגיות עם חמאה מומסת, לקבלת תערובת במרקם של חול רטוב (אם רוצים, שומרים מעט פירורי עוגיות, לקישוט, לפני שמוסיפים חמאה).
- מהדקים לבסיס ולדפנות של תבנית פאי עם תחתית מתפרקת. מעבירים למקפיא לכמה דקות, להתייצבות.
- מכינים קרם שוקולד: מחממים במיקרוגל 3/4 מיכל שמנת מתוקה, שוקולד חלב וקפה, וטורפים להמסה. מוזגים בעדינות על תחתית הפירורים ומחזירים למקפיא, ל-20 דקות התייצבות.
- מסדרים בננות, מכינים את שכבת קצפת ומקשטים: פורסים את הבננות לפרוסות ומסדרים בצפיפות במעגלים מעל הקרם.
- במיקסר מקציפים ¼1 מיכלים של שמנת מתוקה, סוכר וקפה לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים תלוליות קצפת מעל הקרם.
- מקשטים בפירורי עוגיות ששמרנו בצד ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (13)
האם אפשרי לוותר על הקצפת מעל השוקולד ולפזר פירורי עוגיות
היי חנה, בוודאי. נשמע טוב!
מה אפשר חוץ מקפה
בקרם שוקולד אפשר לוותר על הקפה. בקצפת קפה אפשר להחליף את הקפה בכף אינסטנט פודינג וניל או שוקולד.
הבננות לא נרכבות?
למה שיירקבו?