נשיקות מרנג מקושטות
שרית נובק עם המדריך השלם להכנת נשיקות מרנג מקושטות. לא תאמינו כמה קל להכין נשיקות טעימות שאפשר להגיש כמתנה בצנצנת או לקשט איתן כל קינוח
שרית נובק עם המדריך השלם להכנת נשיקות מרנג מקושטות. לא תאמינו כמה קל להכין נשיקות טעימות שאפשר להגיש כמתנה בצנצנת או לקשט איתן כל קינוח
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 23.7 קק״ל 1187.0 קק״לפחמימות 6.1 גרם 303.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 1.9 מ״ג 92.9 מ״גחלבון 0.1 גרם 3.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 5.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 1.0 מ״ג 51.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 30 דק׳כולל 7 שעות
-
קלוריות24
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 23.7 קק״ל 1187.0 קק״לפחמימות 6.1 גרם 303.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 1.9 מ״ג 92.9 מ״גחלבון 0.1 גרם 3.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 5.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 1.0 מ״ג 51.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 7 שעות | קלוריות 24 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4M או 150 גרם חלבונים
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
1 כפית קורנפלור
-
2 טיפות צבע מאכל ורודלא חובה
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר חלבונים וסוכר.
- מניחים את הקערה מעל סיר שבתוכו מים רותחים (בן מארי) ומחממים מעל להבה בינונית כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת חמימה ורוב הסוכר נמס.
- מורידים מהאש ומעבירים את הקערה למיקסר עם וו הקצפה.
- מקציפים במהירות בינונית כדקה. מפסיקים את המיקסר, מוסיפים קורנפלור וממשיכים להקציף במהירות גבוהה כ-10 דקות.
- אם רוצים לצבוע את המרנג מוסיפים צבעי מאכל בסוף ומערבבים קלות עד לצביעה אחידה.
- מעבירים לשקית זילוף, מזלפים נשיקות על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בטורבו בחום של 60-70 מעלות כ-6 שעות.
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר חלבונים וסוכר.
- מניחים את הקערה מעל סיר שבתוכו מים רותחים (בן מארי) ומחממים מעל להבה בינונית כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת חמימה ורוב הסוכר נמס.
- מורידים מהאש ומעבירים את הקערה למיקסר עם וו הקצפה.
- מקציפים במהירות בינונית כדקה. מפסיקים את המיקסר, מוסיפים קורנפלור וממשיכים להקציף במהירות גבוהה כ-10 דקות.
- אם רוצים לצבוע את המרנג מוסיפים צבעי מאכל בסוף ומערבבים קלות עד לצביעה אחידה.
- מעבירים לשקית זילוף, מזלפים נשיקות על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בטורבו בחום של 60-70 מעלות כ-6 שעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
הכנתי ויצא מושלם אפיתי כול הלילה בשני תבניות
תודה רבה נועה
אני רוצה להכין כפול 2, מה אפשר לעשות עם החלמונים בפסח?
הכנתי יצא לי מהמם!טעים!כולם החמיאו לי!!!!!!!!!!!!!!!!
כל הכבוד!