חצילים מוקפצים ברוטב חמוץ מתוק

ישראל אהרוני מכין מנה צמחונית נהדרת מהמטבח האסיאתי - חצילים מוקפצים ברוטב חמוץ מתוק שממש כיף לאכול עם אורז. מוסיפים פלפל חריף לאקסטרה קיק
ישראל אהרוני מכין מנה צמחונית נהדרת מהמטבח האסיאתי - חצילים מוקפצים ברוטב חמוץ מתוק שממש כיף לאכול עם אורז. מוסיפים פלפל חריף לאקסטרה קיק
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    126
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.6 קק״ל 502.3 קק״ל
    פחמימות 18.4 גרם 73.6 גרם
    שומן 6.0 גרם 24.2 גרם
    נתרן 218.9 מ״ג 875.7 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 10.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.9 מ״ג 91.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 350.0 מ״ג 1400.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    126
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.6 קק״ל 502.3 קק״ל
    פחמימות 18.4 גרם 73.6 גרם
    שומן 6.0 גרם 24.2 גרם
    נתרן 218.9 מ״ג 875.7 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 10.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.9 מ״ג 91.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 350.0 מ״ג 1400.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
ישראל אהרוני
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את החציל לרצועות בעובי אצבע ובאורך 4 ס”מ.
  2. מרתיחים מים בסיר אידוי ומאדים את החצילים כ-10 דקות, עד שהם מתרככים מעט.
  3. חותכים את הבצל הירוק דק-דק ושמים בקערית עם מי קרח ליצירת תלתלי בצל ירוק.
  4. קוצצים דק את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  5. מחממים ווק על אש גבוהה ומוסיפים שמן קנולה.
  6. מטגנים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף כ-2 דקות.
  7. מוסיפים את הסויה, החומץ, הסויה המתוקה והסוכר החום ומבשלים 3 דקות.
  8. מוסיפים את החצילים המאודים, מערבבים היטב ומוציאים לצלחת הגשה.
  9. מפזרים מעל תלתלי בצל ירוק ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חצילים מוקפצים ברוטב חמוץ מתוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות