מתכון להמבורגר “פלאוון” בסגנון פיליפיני
לא צריך לטוס עד לפיליפינים כדי לאכול המבורגר "פלאוון". קבלו מתכון להמבורגר מושחת בסגנון פיליפיני: קציצת בקר עסיסית בשילוב של פרוסות אננס, איולי חרדל ופצ׳נטה טלה
לא צריך לטוס עד לפיליפינים כדי לאכול המבורגר "פלאוון". קבלו מתכון להמבורגר מושחת בסגנון פיליפיני: קציצת בקר עסיסית בשילוב של פרוסות אננס, איולי חרדל ופצ׳נטה טלה
- אילן פנחס
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1974.3 קק״ל 3948.6 קק״לפחמימות 32.2 גרם 64.3 גרםשומן 95.9 גרם 191.8 גרםנתרן 4085.0 מ״ג 8170.1 מ״גחלבון 118.0 גרם 235.9 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.7 גרםשומן רווי 30.7 גרם 61.4 גרםכולסטרול 351.2 מ״ג 702.4 מ״גסידן 93.6 מ״ג 187.3 מ״גברזל 8.4 מ״ג 16.8 מ״גאשלגן 962.0 מ״ג 1924.0 מ״גאבץ 887.0 מ״ג 1774.0 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות1974
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1974.3 קק״ל 3948.6 קק״לפחמימות 32.2 גרם 64.3 גרםשומן 95.9 גרם 191.8 גרםנתרן 4085.0 מ״ג 8170.1 מ״גחלבון 118.0 גרם 235.9 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.7 גרםשומן רווי 30.7 גרם 61.4 גרםכולסטרול 351.2 מ״ג 702.4 מ״גסידן 93.6 מ״ג 187.3 מ״גברזל 8.4 מ״ג 16.8 מ״גאשלגן 962.0 מ״ג 1924.0 מ״גאבץ 887.0 מ״ג 1774.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 1974 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות בשר
-
250 גרם בשר שפונדרה
-
500 גרם בשר אונטריב
-
500 גרם בריסקט בקר
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף רוטב ברביקיו
-
1 כף מי סודה
איולי חרדל
-
5 כפות מיונז
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הרכבה
-
2 לחמניות המבורגר בינוניותקלויות
-
50 גרם פנצ'טה טלה
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1 כפית רוטב סרירצ’ה
-
2 גבעולי ארוגולה
-
2 מלפפונים חמוצים בינונייםחתוך לפרוסות
-
2 טבעות בצל מוכנות בינוניות
-
2 פרוסות אננס
-
1 כפית רוטב צ’ילי מתוק
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: טוחנים טחינה דקה את שלושת סוגי הבשר (אפשר גם לבקש מהקצב שיטחן עבורנו).
- מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את יתר המרכיבים של ההמבורגר.
- מערבבים יחד אבל לא לשים חזק מדי את הבשר, אלא מערבבים עד שהמסה אחידה.
- יוצרים 4 קציצות המבורגר ושומרים בקירור.
- מחממים מחבת או משטח צליה וצורבים את הפנצ’טה ופרוסות האננס.
- מכינים איולי חרדל: מערבבים בקערית את כל המרכיבים ושומרים בצד.
- צולים את קציצות הבשר כ-2 דקות מכל צד עד למידת עשייה מדיום.
- מרכיבים את ההמבורגר: מעל בסיס הלחמניה מורחים איולי חרדל, מוסיפים מעל את הארוגולה, מלפפון חמוץ, בורגוס.
- מוסיפים מעל את הקציצה הצרובה, מעליה מניחים את הפנצ’טה טלה הצרובה, מעל מניחים את האננס הצרוב מעליו מזלפים צ’ילי מתוק וסרירצ’ה טבסקו.
- סוגרים את הלחמנייה ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: טוחנים טחינה דקה את שלושת סוגי הבשר (אפשר גם לבקש מהקצב שיטחן עבורנו).
- מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את יתר המרכיבים של ההמבורגר.
- מערבבים יחד אבל לא לשים חזק מדי את הבשר, אלא מערבבים עד שהמסה אחידה.
- יוצרים 4 קציצות המבורגר ושומרים בקירור.
- מחממים מחבת או משטח צליה וצורבים את הפנצ’טה ופרוסות האננס.
- מכינים איולי חרדל: מערבבים בקערית את כל המרכיבים ושומרים בצד.
- צולים את קציצות הבשר כ-2 דקות מכל צד עד למידת עשייה מדיום.
- מרכיבים את ההמבורגר: מעל בסיס הלחמניה מורחים איולי חרדל, מוסיפים מעל את הארוגולה, מלפפון חמוץ, בורגוס.
- מוסיפים מעל את הקציצה הצרובה, מעליה מניחים את הפנצ’טה טלה הצרובה, מעל מניחים את האננס הצרוב מעליו מזלפים צ’ילי מתוק וסרירצ’ה טבסקו.
- סוגרים את הלחמנייה ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן