צלי בקר רך בפחות משעה
רך רך, מלא בטעמים מופלאים של בצל ותבלינים, ונהדר כבסיס לגולאש, בשר מפורק או מרק – כך תכינו צלי בקר רך, חגיגי וטעים בקלות ובפחות משעה
רך רך, מלא בטעמים מופלאים של בצל ותבלינים, ונהדר כבסיס לגולאש, בשר מפורק או מרק – כך תכינו צלי בקר רך, חגיגי וטעים בקלות ובפחות משעה
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 668.9 קק״ל 2675.8 קק״לפחמימות 15.7 גרם 62.7 גרםשומן 29.0 גרם 115.9 גרםנתרן 856.5 מ״ג 3426.1 מ״גחלבון 86.3 גרם 345.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרםשומן רווי 8.4 גרם 33.6 גרםכולסטרול 588.6 מ״ג 2354.4 מ״גסידן 17.4 מ״ג 69.4 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״גאשלגן 216.0 מ״ג 864.0 מ״גאבץ 15.2 מ״ג 60.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה
-
קלוריות669
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 668.9 קק״ל 2675.8 קק״לפחמימות 15.7 גרם 62.7 גרםשומן 29.0 גרם 115.9 גרםנתרן 856.5 מ״ג 3426.1 מ״גחלבון 86.3 גרם 345.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרםשומן רווי 8.4 גרם 33.6 גרםכולסטרול 588.6 מ״ג 2354.4 מ״גסידן 17.4 מ״ג 69.4 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״גאשלגן 216.0 מ״ג 864.0 מ״גאבץ 15.2 מ״ג 60.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 669 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לרצועות או קוביות.
- מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר, בוחרים בתכנית בישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם.
- מכוונים לעוד 10 דקות ומוסיפים את הבצל והבשר. מטגנים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד להשחמה של הבשר.
- מוסיפים ציר עוף/בקר, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מכוונים על עוצמה גבוהה ל-35 דקות ולוחצים על התחל, לחילופין גם אפשר למצב בישול איטי במצב LOW למשך 5 שעות.
- בסיום הבישול משחררים את השסתום למצב vent.
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לרצועות או קוביות.
- מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר, בוחרים בתכנית בישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם.
- מכוונים לעוד 10 דקות ומוסיפים את הבצל והבשר. מטגנים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד להשחמה של הבשר.
- מוסיפים ציר עוף/בקר, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מכוונים על עוצמה גבוהה ל-35 דקות ולוחצים על התחל, לחילופין גם אפשר למצב בישול איטי במצב LOW למשך 5 שעות.
- בסיום הבישול משחררים את השסתום למצב vent.
הערות
- אחרי הבישול ניתן לחתוך את הבשר לרצועות ולערבב עם רוטב ברביקיו לקבלת בשר מפורק ברוטב
- ניתן להכין באותה צורה גם גולאש בתוספת ירקות
הערות
- אחרי הבישול ניתן לחתוך את הבשר לרצועות ולערבב עם רוטב ברביקיו לקבלת בשר מפורק ברוטב
- ניתן להכין באותה צורה גם גולאש בתוספת ירקות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
ואם אני רוצה לבשל את הנתח בשלמותו (1 ק”ג של חלק 5 או 6), כמה זמן בישול בפודי?
מה הכוונה להוסיף טמפרטורה? איזו טמפרטורה לעשות? אשמח להסבר (שוקל לקנות סיר נינג’ה פודי)
ההסבר המדויק באופן ההכנה (לא רשום בו להעלות את הטמפ’) רשום באיזו תוכנית ובאיזה עוצמה להפעיל את המכשיר. בהצלחה!