חזה עוף ביין לבן, לימון, מייפל וצ’ילי

שי-לי ליפא משדרגת חזה עוף עסיסי ועוטפת אותו ברוטב חמוץ-מתוק מיוחד וטעים שמשדרג כל ארוחה. משתלב נפלא עם תוספת חמה או כתוספת לסלט.
שי-לי ליפא משדרגת חזה עוף עסיסי ועוטפת אותו ברוטב חמוץ-מתוק מיוחד וטעים שמשדרג כל ארוחה. משתלב נפלא עם תוספת חמה או כתוספת לסלט.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    273
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 272.9 קק״ל 1091.6 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 30.1 גרם
    שומן 9.0 גרם 35.8 גרם
    נתרן 399.7 מ״ג 1599.0 מ״ג
    חלבון 36.6 גרם 146.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.6 מ״ג 102.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 50.9 מ״ג 203.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    273
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 272.9 קק״ל 1091.6 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 30.1 גרם
    שומן 9.0 גרם 35.8 גרם
    נתרן 399.7 מ״ג 1599.0 מ״ג
    חלבון 36.6 גרם 146.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.6 מ״ג 102.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 50.9 מ״ג 203.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור

אין דבר כזה יותר לייבש את מנת חזה העוף שלכם. תעקבו אחרי הוראות המתכון הזה ותקבלו חזה עוף עסיסי ורך עם טעמים עדינים של חמוץ – מתוק – פיקנטי. אפשר לאכול פשוט ככה, להוסיף מנת תוספת של אורז או פסטה בצד וירקות או אפילו לחתוך לרצועות ולהוסיף לסרט עלים מרענן.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מוציאים את חזות העוף מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.
  2. חותכים את הלימון לעיגולים בעובי 1 ס”מ
  3. שוטפים את העוף במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
  4. מחממים מחבת גדולה, מוסיפים שמן זית ועוף ומטגנים 3-2 דקות מכל צד, עד הזהבה.
  5. מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה. מצמצמים אותו למחצית מכמות הנוזל.
  6. מוסיפים פרוסות לימון, מיץ לימון, מייפל וצ’ילי, מערבבים ומביאים שוב לרתיחה.
  7. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-10 דקות (הופכים צד במהלך הבישול), עד שהעוף מוכן. נזהרים לא לייבש.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חזה עוף ביין לבן, לימון, מייפל וצ’ילי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות