סלט ירקות קצוץ עם גרנולה מלוחה
בפעם הבאה שאתם מכינים סלט ירקות קצוץ דק דק, תוסיפו לו גרנולה ביתית, טעימה ובריאה, בתיבול עדין של זעתר ושדרגו את כך כל הארוחה
בפעם הבאה שאתם מכינים סלט ירקות קצוץ דק דק, תוסיפו לו גרנולה ביתית, טעימה ובריאה, בתיבול עדין של זעתר ושדרגו את כך כל הארוחה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 358.2 קק״ל 1433.0 קק״לפחמימות 30.9 גרם 123.7 גרםשומן 20.3 גרם 81.4 גרםנתרן 1192.8 מ״ג 4771.4 מ״גחלבון 10.9 גרם 43.6 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.9 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 121.4 מ״ג 485.6 מ״גברזל 5.8 מ״ג 23.1 מ״גאשלגן 696.9 מ״ג 2787.7 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות358
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 358.2 קק״ל 1433.0 קק״לפחמימות 30.9 גרם 123.7 גרםשומן 20.3 גרם 81.4 גרםנתרן 1192.8 מ״ג 4771.4 מ״גחלבון 10.9 גרם 43.6 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.9 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 121.4 מ״ג 485.6 מ״גברזל 5.8 מ״ג 23.1 מ״גאשלגן 696.9 מ״ג 2787.7 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 358 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
2 כוסות גרנולה מלוחה
-
1 כף שמן זית
-
1 כוס שיבולת שועל עבהלא קוואקר
-
1/4 כוס שקדים פרוסים
-
1/4 כוס גרעיני חמנייה
-
1/4 כוס גרעיני דלעת
-
2 כפות שומשום
-
1 כף זעתר
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הגרנולה: מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה נמוכה-בינונית, מוסיפים את חומרי הגרנולה ומטגנים על להבה בינונית 4-3 דקות, תוך כדי בחישה מתמדת, עד הזהבה.
- מסירים מהלהבה ומצננים היטב.
- שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים.
- מכינים את הסלט ומגישים: חותכים את עגבניות, מלפפונים ופלפלים לקוביות בגודל של 1/2 ס”מ.
- קוצצים דק בצל סגול, פטרוזיליה ונענע.
- מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה, טועמים ומתקנים תיבול.
- מפזרים מעל 1/2 גרנולה מלוחה ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הגרנולה: מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה נמוכה-בינונית, מוסיפים את חומרי הגרנולה ומטגנים על להבה בינונית 4-3 דקות, תוך כדי בחישה מתמדת, עד הזהבה.
- מסירים מהלהבה ומצננים היטב.
- שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים.
- מכינים את הסלט ומגישים: חותכים את עגבניות, מלפפונים ופלפלים לקוביות בגודל של 1/2 ס”מ.
- קוצצים דק בצל סגול, פטרוזיליה ונענע.
- מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה, טועמים ומתקנים תיבול.
- מפזרים מעל 1/2 גרנולה מלוחה ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן