המוסף הטעים לשבת – כל מה שאתם צריכים לקרוא ולבשל בסופ”ש הקרוב

כל הדברים השווים שאכלנו, כתבנו, קראנו, הכנו, טעמנו ועשינו השבוע - המוסף הטעים לשבת של פודי עם כל הכתבות והמתכונים שאתם חייבים לקרוא ולהכין בסופ"ש

שבוע טעים במיוחד עבר עלינו - נסענו לג’וליס וגילינו פיצה מדהימה, הכנו פנקייק דלעת משגע לליל כל הקדושים, נתנו קפיצה ליפן עם מתכון משגע של אגאדשי טופו ולמדנו איך להקשיב לילדים שלנו. כל זה ועוד בקריאת החובה שלנו לסופ”ש הקרוב.

מרק אגאדשי טופו טבעוני
אגדה יפנית – מרק אגאדשי טופו מארץ רחוקה
דפנה קרמר מכינה מנה יפנית: מרק אגדאשי טופו טבעוני. ציר פטריות שיטאקי, מירין ודאשי שבו מונחות קוביות טופו טבולות בעמילן ומטוגנות בשמן עמוק
שמרו

 

גוליס ביאנלה פיצה ארט
טרה טרה ג’וליס! כפר דרוזי מלא אוצרות קולינריים ולא רק
על ג'וליס שמעתם? ולא, לא על הבסיס הצבאי. סיור קולינרי ותרבותי מושלם בכפר הדרוזי היפהפה - בין פיצה איטלקית עם השראה ים תיכונית, קונדיטוריה שצמחה כמו קסם וגנים יפהפיים לטייל בהם
שמרו

 

פנקייק דלעת
פנקייק דלעת לזכרו של ליל כל הקדושים (כי אף פעם לא מאוחר…)
רוצים להוסיף קצת טעם של חו״ל לארוחת הבוקר שלכם? תמרה אהרוני מכינה פנקייק דלעת בהשראת מתכוני הדלעת של ליל כל הקדושים. פנקייקס רכים, אווריריים ומתקתקים
שמרו

 

יד ראשונה מאמא מחליפה – לפעמים הילדים שלנו רק רוצים שנקשיב להם
לכל הורה יש את הרגעים האלה, שבהם הוא מתרגז ונאטם במקום לגלות רגישות וסבלנות כלפי הילדים שלו. ליבי משתפת איך הייתה צריכה לפתוח את האוזניים והלב במקום לתת תשובה מיידית
שמרו

 

שניצלונים אפויים בציפוי קינואה
שניצלונים אפויים בציפוי קינואה
הילה סער משדרגת את השניצל שכולנו מכירים ומכינה שניצלונים אפויים בציפוי קינואה. שניצלונים עם ציפוי אקסטרה פריך ועם מינימום שמן
שמרו

 

מרק כבש
מרק כבש בולגרי ומכתב אהבה לאהובתי
עברו מעל 25 שנה מאז שכותב המדור אכל את המרק הזה, אבל משהו בבלוטות הטעם זוכר היטב את הטעם הבשרי, הלימוני העמוק של המרק הנפלא הזה. ככה כותבים ומבשלים למי שאוהבים
שמרו

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar