-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 841.2 קק״ל 3364.8 קק״לפחמימות 28.8 גרם 115.1 גרםשומן 60.3 גרם 241.0 גרםנתרן 1734.0 מ״ג 6936.1 מ״גחלבון 14.2 גרם 56.9 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.6 גרםשומן רווי 32.4 גרם 129.6 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 75.2 מ״ג 300.8 מ״גברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 469.2 מ״ג 1876.6 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות841
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 841.2 קק״ל 3364.8 קק״לפחמימות 28.8 גרם 115.1 גרםשומן 60.3 גרם 241.0 גרםנתרן 1734.0 מ״ג 6936.1 מ״גחלבון 14.2 גרם 56.9 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.6 גרםשומן רווי 32.4 גרם 129.6 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 75.2 מ״ג 300.8 מ״גברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 469.2 מ״ג 1876.6 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 841 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
-
1 1/3 כוסות קמח פולנטה
-
1/4כוס או 35 גרם קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית מלח דק
-
2 כוסות חלב קוקוס
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 ביצה L
-
1 כוס גרגירי תירס
סלסה ירוקה
-
1 צרור בצל ירוק
-
1 צרור כוסברה
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
3 כפות שמן זית
-
1 כף חומץ 5%
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה 15%
אופן הכנה
- מפרידים את הביצה. מסננים את שימורי התירס.
- מערבבים בקערה את הפולנטה, הקמח, הסודה והמלח. עושים גומחה במרכז ואליה יוצקים את חלב הקוקוס, השמן והחלמון (שומרים את החלבון בצד). מערבבים עד שהתערובת מתאחדת.
- מעבירים את התירס לכוס רחבה וטוחנים מעט בעזרת הבלנדר מוט. מוסיפים לבלילה.
- בעזרת המטרפה מקציפים את חלבון הביצה עד שמאוד יציב. מקפלים לתוך הבלילה.
- מחממים את המחבת עם מעט שמן, יוצקים כף נדיבה מהבלילה ומשטחים לעיגול בקוטר 10 ס”מ. שומרים על הרווח בין הלביבות. הופכים כאשר נוצרות בועיות קטנות בחלק העליון. מטגנים גם על הצד השני עד להזהבה.
- מכינים את הסלסה: טוחנים בבלנדר מוט את כל הרכיבים. מתקנים את התיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.
- מגישים את הלביבות יחד עם הסלסה והשמנת החמוצה.
אופן הכנה
- מפרידים את הביצה. מסננים את שימורי התירס.
- מערבבים בקערה את הפולנטה, הקמח, הסודה והמלח. עושים גומחה במרכז ואליה יוצקים את חלב הקוקוס, השמן והחלמון (שומרים את החלבון בצד). מערבבים עד שהתערובת מתאחדת.
- מעבירים את התירס לכוס רחבה וטוחנים מעט בעזרת הבלנדר מוט. מוסיפים לבלילה.
- בעזרת המטרפה מקציפים את חלבון הביצה עד שמאוד יציב. מקפלים לתוך הבלילה.
- מחממים את המחבת עם מעט שמן, יוצקים כף נדיבה מהבלילה ומשטחים לעיגול בקוטר 10 ס”מ. שומרים על הרווח בין הלביבות. הופכים כאשר נוצרות בועיות קטנות בחלק העליון. מטגנים גם על הצד השני עד להזהבה.
- מכינים את הסלסה: טוחנים בבלנדר מוט את כל הרכיבים. מתקנים את התיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.
- מגישים את הלביבות יחד עם הסלסה והשמנת החמוצה.
הערות
- משתמשים במלח לפי הטעם
הערות
- משתמשים במלח לפי הטעם
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
הכי טעימות שאכלתי!!!
איזה כייף! גם אנחנו ממש אוהבים להכין אותן.
לביבות מושלמות קבועות אצלנו בבית
צצריך סודה לשתייה? לא מופיע
אין צורך בסודה לשתייה. בהצלחה!