קרם ברולה קוקוס
כמה קשה למצוא מתכון טוב שהוא גם פרווה וגם ללא גלוטן. יש לנו מתכון מושלם כזה עבורכם: קרם ברולה קוקוס שמכינים בזריזות מחמישה מרכיבים בלבד
כמה קשה למצוא מתכון טוב שהוא גם פרווה וגם ללא גלוטן. יש לנו מתכון מושלם כזה עבורכם: קרם ברולה קוקוס שמכינים בזריזות מחמישה מרכיבים בלבד
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 522.8 קק״ל 2091.2 קק״לפחמימות 47.6 גרם 190.2 גרםשומן 34.1 גרם 136.3 גרםנתרן 78.9 מ״ג 315.7 מ״גחלבון 7.0 גרם 28.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרםשומן רווי 28.0 גרם 112.1 גרםכולסטרול 228.5 מ״ג 913.9 מ״גסידן 37.8 מ״ג 151.3 מ״גברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 441.5 מ״ג 1766.1 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות523
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 522.8 קק״ל 2091.2 קק״לפחמימות 47.6 גרם 190.2 גרםשומן 34.1 גרם 136.3 גרםנתרן 78.9 מ״ג 315.7 מ״גחלבון 7.0 גרם 28.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרםשומן רווי 28.0 גרם 112.1 גרםכולסטרול 228.5 מ״ג 913.9 מ״גסידן 37.8 מ״ג 151.3 מ״גברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 441.5 מ״ג 1766.1 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 523 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קישוט
-
3 כפות סוכר חום
-
2 כפות שבבי קוקוסמזרח מערבקלויים
-
10 תותים בינונייםחצויים
אופן הכנה
- שמים בסיר את קרם הקוקוס ומביאים לסף רתיחה.
- שמים בקערה את החלמונים, הביצה והסוכר וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד שמתקבלת תערובת בהירה.
- יוצקים בזרם דק בערך שליש מכמות קרם הקוקוס, תוך ערבוב, לתוך תערובת הביצים. ממשיכים לערבב ומעבירים את תערובת הביצים חזרה לסיר עם קרם הקוקוס. מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך ערבוב כדקה. מסננים את התערובת ומשאירים בצד.
- מחממים תנור ל-100 מעלות. מכינים תבנית רחבה עם מים שמגיעים ל-1/2 גובה התבניות.
- יוצקים את התערובת לתבניות ואופים כ-30-40 דקות, או עד שקרם מתייצב. מוציאים מהתנור, מצננים ומעבירים למקרר.
- מפזרים בכל תבנית מעל הקרם ככפית סוכר בשכבה אחידה ודקה. שורפים אותו בעזרת ברנר עד שמתקבלת שכבת קרמל שחומה.
- מפזרים מעל פתיתי קוקוס קלויים, מקשטים בחצאי תותים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- שמים בסיר את קרם הקוקוס ומביאים לסף רתיחה.
- שמים בקערה את החלמונים, הביצה והסוכר וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד שמתקבלת תערובת בהירה.
- יוצקים בזרם דק בערך שליש מכמות קרם הקוקוס, תוך ערבוב, לתוך תערובת הביצים. ממשיכים לערבב ומעבירים את תערובת הביצים חזרה לסיר עם קרם הקוקוס. מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך ערבוב כדקה. מסננים את התערובת ומשאירים בצד.
- מחממים תנור ל-100 מעלות. מכינים תבנית רחבה עם מים שמגיעים ל-1/2 גובה התבניות.
- יוצקים את התערובת לתבניות ואופים כ-30-40 דקות, או עד שקרם מתייצב. מוציאים מהתנור, מצננים ומעבירים למקרר.
- מפזרים בכל תבנית מעל הקרם ככפית סוכר בשכבה אחידה ודקה. שורפים אותו בעזרת ברנר עד שמתקבלת שכבת קרמל שחומה.
- מפזרים מעל פתיתי קוקוס קלויים, מקשטים בחצאי תותים ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
חשבתי יהיה פחות טעים בגלל שפרווה
שמחים שהופתעת לטובה (:
קוקוס זה טעם גנעדן
מתכון מושלם והטעם ואוו