-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 614.9 קק״ל 6149.3 קק״לפחמימות 89.3 גרם 893.4 גרםשומן 25.0 גרם 249.7 גרםנתרן 260.2 מ״ג 2601.9 מ״גחלבון 11.4 גרם 114.3 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 20.3 גרםשומן רווי 3.0 גרם 30.3 גרםכולסטרול 152.4 מ״ג 1523.6 מ״גסידן 29.2 מ״ג 292.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 137.1 מ״ג 1370.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 13.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות615
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 614.9 קק״ל 6149.3 קק״לפחמימות 89.3 גרם 893.4 גרםשומן 25.0 גרם 249.7 גרםנתרן 260.2 מ״ג 2601.9 מ״גחלבון 11.4 גרם 114.3 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 20.3 גרםשומן רווי 3.0 גרם 30.3 גרםכולסטרול 152.4 מ״ג 1523.6 מ״גסידן 29.2 מ״ג 292.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 137.1 מ״ג 1370.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 13.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 615 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- מכינים את העוגה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. מוסיפים את השמן והמים תוך כדי ההקצפה.
- עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הסולת והקמח התופח ומקציפים לאט לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית ואופים 35 דקות, או עד שפני העוגה משחימים.
- מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר על אש בינונית את הסוכר והמים במשך 10 דקות, עד לקבלת סירופ סמיך. אפשר לתבל בלימון. מצננים.
- מוזגים את הסירופ מעל העוגה החמה. מצננים שעה בטמפרטורת החדר, פורסים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- מכינים את העוגה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. מוסיפים את השמן והמים תוך כדי ההקצפה.
- עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הסולת והקמח התופח ומקציפים לאט לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית ואופים 35 דקות, או עד שפני העוגה משחימים.
- מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר על אש בינונית את הסוכר והמים במשך 10 דקות, עד לקבלת סירופ סמיך. אפשר לתבל בלימון. מצננים.
- מוזגים את הסירופ מעל העוגה החמה. מצננים שעה בטמפרטורת החדר, פורסים ומגישים.
הערות
- מיץ הלימון בסירופ אופציונלי
הערות
- מיץ הלימון בסירופ אופציונלי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
אם אני שם ביצים XL,בימקום M,כמה ביצים אני צריך?
4 ביצים
אני עוסה את המתקון הזה בימקום מים מישתמשת במיץ תפוזים
אהבתי שהכמויות מתעדכנות לפי גודל התבנית שבוחרים. המון סוכר , האם יש אפשרות להמעיט בסוכר , אולי להחליף חלקית בממתיק ? תודה.
היי אתי, את יכולה לנסות להמיר חצי מהכמות בממתיק לבחירתך שמתנהג כמו סוכר. אנחנו לא ניסינו אז עדכני אותנו איך יצא!