מתכננים על האש? מה עם שיפודי ירקות בטריאקי וחמאת בוטנים?
עושים על האש בסופ"ש ומחפשים מנה צמחונית נהדרת שכולם ישתגעו עליה? מכינים בקלי קלות שיפודי ירקות בטריאקי וחמאת בוטנים במתקתקות עדינה
עושים על האש בסופ"ש ומחפשים מנה צמחונית נהדרת שכולם ישתגעו עליה? מכינים בקלי קלות שיפודי ירקות בטריאקי וחמאת בוטנים במתקתקות עדינה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 118.6 קק״ל 1186.0 קק״לפחמימות 10.0 גרם 99.8 גרםסוכר 6.9 גרם 69.2 גרםשומן 7.1 גרם 70.9 גרםנתרן 133.4 מ״ג 1333.5 מ״גחלבון 3.2 גרם 31.6 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 36.7 גרםשומן רווי 1.6 גרם 15.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 34.5 מ״ג 345.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 12.9 מ״גאשלגן 420.0 מ״ג 4199.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות119
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 118.6 קק״ל 1186.0 קק״לפחמימות 10.0 גרם 99.8 גרםסוכר 6.9 גרם 69.2 גרםשומן 7.1 גרם 70.9 גרםנתרן 133.4 מ״ג 1333.5 מ״גחלבון 3.2 גרם 31.6 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 36.7 גרםשומן רווי 1.6 גרם 15.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 34.5 מ״ג 345.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 12.9 מ״גאשלגן 420.0 מ״ג 4199.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 119 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
שיפודי ירקות
-
100 גרם דלעת
-
2 קולורבי בינוניים
-
2 קישואים בינוניים
-
1 בצל בינוני
-
1 חבילה פטריות שמפיניון
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטןלא חובה
מרינדה
-
1 1/2 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
4 כפות רוטב טריאקי קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
5 כפות שמן זית
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
4 כפות מים פושרים
הגשה
-
1/2 צרור פטרוזיליה
אופן הכנה
- קולפים את הבצל, הקולורבי ואת הדלעת.
- חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- בקערה מערבבים את כל מצרכי המרינדה מלבד המים. מוסיפים את המים בהדרגה וטורפים ליצירת משחה סמיכה במרקם של טחינה.
- קוצצים פלפל צ’ילי ירוק ומוסיפים למרינדה - אם אוהבים חריף.
- משרים את הירקות במרינדה כ-10 דקות.
- משפדים את הירקות על שיפודי עץ.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה או מחממים את המנגל.
- צולים את שיפודי הירקות עד שהם מקבלים סימני צריבה יפים והירקות מוכנים.
- קוצצים מעט פטרוזיליה ומפזרים מעל השיפודים. מגישים חם.
אופן הכנה
- קולפים את הבצל, הקולורבי ואת הדלעת.
- חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- בקערה מערבבים את כל מצרכי המרינדה מלבד המים. מוסיפים את המים בהדרגה וטורפים ליצירת משחה סמיכה במרקם של טחינה.
- קוצצים פלפל צ’ילי ירוק ומוסיפים למרינדה - אם אוהבים חריף.
- משרים את הירקות במרינדה כ-10 דקות.
- משפדים את הירקות על שיפודי עץ.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה או מחממים את המנגל.
- צולים את שיפודי הירקות עד שהם מקבלים סימני צריבה יפים והירקות מוכנים.
- קוצצים מעט פטרוזיליה ומפזרים מעל השיפודים. מגישים חם.
הערות
- אם אוהבים טופו, אפשר להוסיף לשיפודים קוביות טופו
הערות
- אם אוהבים טופו, אפשר להוסיף לשיפודים קוביות טופו
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן