מה אהרוני עושה עם כרובית וברוקולי? פשוט וגאוני!
מחפשים תוספת בריאה וטעימה לארוחה הבאה שלכם? תמרה אהרוני מכינה כרובית וברוקולי עם שום ולימון, עם תיבול עדין של שמן זית
מחפשים תוספת בריאה וטעימה לארוחה הבאה שלכם? תמרה אהרוני מכינה כרובית וברוקולי עם שום ולימון, עם תיבול עדין של שמן זית
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 193.0 קק״ל 772.2 קק״לפחמימות 13.9 גרם 55.8 גרםשומן 11.0 גרם 43.9 גרםנתרן 492.6 מ״ג 1970.4 מ״גחלבון 7.7 גרם 30.6 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.8 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 67.3 מ״ג 269.1 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 867.8 מ״ג 3471.1 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות193
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 193.0 קק״ל 772.2 קק״לפחמימות 13.9 גרם 55.8 גרםשומן 11.0 גרם 43.9 גרםנתרן 492.6 מ״ג 1970.4 מ״גחלבון 7.7 גרם 30.6 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.8 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 67.3 מ״ג 269.1 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 867.8 מ״ג 3471.1 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 193 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- שוטפים את הכרובית והברוקולי ומפרידים לפרחים. כותשים את השום. מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ.
- יוצקים מים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מכניסים את הכרובית והברוקולי ומבשלים ללא מכסה כ-5 דקות, עד שהם מתרככים מעט.
- מסננים ושוטפים במים קרים לעצירת הבישול.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה. מוסיפים את השום ומטגנים קלות.
- מוסיפים את הכרובית והברוקולי ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות.
- מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון, ממליחים ומפלפלים, מערבבים ומקפיצים עוד כדקה נוספת.לפעמים זה כל מה שצריך. פשוט פשוט!
אופן הכנה
- שוטפים את הכרובית והברוקולי ומפרידים לפרחים. כותשים את השום. מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ.
- יוצקים מים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מכניסים את הכרובית והברוקולי ומבשלים ללא מכסה כ-5 דקות, עד שהם מתרככים מעט.
- מסננים ושוטפים במים קרים לעצירת הבישול.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה. מוסיפים את השום ומטגנים קלות.
- מוסיפים את הכרובית והברוקולי ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות.
- מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון, ממליחים ומפלפלים, מערבבים ומקפיצים עוד כדקה נוספת.לפעמים זה כל מה שצריך. פשוט פשוט!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (15)
שלום, אלרגי לשום, כן, יש דבר כזה, אפילו הרבה:), מה במקום?
הי דנדן, מצטערים לשמוע שאתה אלרגי לשום! אתה יכול להחליף את השום בבצל קטן (בצל שאלוט או בצל סגול קטן)