איך מכינים חמוצים? המדריך!
לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין את הנשנוש הכי בריא שיש: ירקות מוחמצים. מכינים מראש ושומרים בקירור, מוציאים בכל פעם כשמתחשק נשנוש קליל וטעים
לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין את הנשנוש הכי בריא שיש: ירקות מוחמצים. מכינים מראש ושומרים בקירור, מוציאים בכל פעם כשמתחשק נשנוש קליל וטעים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 511.1 קק״ל 2044.5 קק״לפחמימות 118.4 גרם 473.6 גרםשומן 0.6 גרם 2.4 גרםנתרן 126.8 מ״ג 507.2 מ״גחלבון 5.9 גרם 23.5 גרםסיבים תזונתיים 9.5 גרם 38.1 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 86.5 מ״ג 345.8 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 1107.9 מ״ג 4431.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 ימים
-
קלוריות511
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 511.1 קק״ל 2044.5 קק״לפחמימות 118.4 גרם 473.6 גרםשומן 0.6 גרם 2.4 גרםנתרן 126.8 מ״ג 507.2 מ״גחלבון 5.9 גרם 23.5 גרםסיבים תזונתיים 9.5 גרם 38.1 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 86.5 מ״ג 345.8 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 1107.9 מ״ג 4431.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 ימים | קלוריות 511 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחמיץ
-
500 גרם חומץ בן יין לבן
-
400 גרם סוכר לבן
אופן הכנה
- מכינים תחמיץ: מרתיחים בסיר את החומץ והסוכר (עד שהסוכר נמס).
- מעבירים את הירקות החתוכים לקערה.
- שופכים את החומץ החם על הירקות החתוכים.
- מניחים במקרר בקופסא סגורה למשך שלושה ימים. לאחר שלושה ימים הירקות מוכנים.
אופן הכנה
- מכינים תחמיץ: מרתיחים בסיר את החומץ והסוכר (עד שהסוכר נמס).
- מעבירים את הירקות החתוכים לקערה.
- שופכים את החומץ החם על הירקות החתוכים.
- מניחים במקרר בקופסא סגורה למשך שלושה ימים. לאחר שלושה ימים הירקות מוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
כתוב במצרכים כרובית ובתמונה מראים כרוב למה הכוונה
היי, אפשר להשתמש בכרובית או בכרוב, תיקנו במתכון.