פסטה ברוטב חצילים ועגבניות של ישראל אהרוני

תמרה אהרוני מכינה מנה איטלקית ידועה - פסטה ברוטב חצילים ועגבניות עם שום ובזיליקום. כדי לחסוך בקלוריות, אופים את החצילים בתנור ומוסיפים לרוטב
תמרה אהרוני מכינה מנה איטלקית ידועה - פסטה ברוטב חצילים ועגבניות עם שום ובזיליקום. כדי לחסוך בקלוריות, אופים את החצילים בתנור ומוסיפים לרוטב
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1357.8 קק״ל 2715.6 קק״ל
    פחמימות 220.7 גרם 441.5 גרם
    שומן 37.3 גרם 74.5 גרם
    נתרן 1045.1 מ״ג 2090.2 מ״ג
    חלבון 47.7 גרם 95.5 גרם
    סיבים תזונתיים 12.9 גרם 25.9 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סידן 91.6 מ״ג 183.1 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 1002.8 מ״ג 2005.6 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1357.8 קק״ל 2715.6 קק״ל
    פחמימות 220.7 גרם 441.5 גרם
    שומן 37.3 גרם 74.5 גרם
    נתרן 1045.1 מ״ג 2090.2 מ״ג
    חלבון 47.7 גרם 95.5 גרם
    סיבים תזונתיים 12.9 גרם 25.9 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סידן 91.6 מ״ג 183.1 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 1002.8 מ״ג 2005.6 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
תמרה אהרוני
X

9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את החציל לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  3. מסדרים את קוביות החציל על התבנית ומתיזים קצת תרסיס שמן. אופים כ-20 דקות, עד שהחצילים מתרככים מעט.
  4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים. מוסיפים מעט שמן זית כדי למנוע מהפסטה להידבק.
  5. קולפים את שיני השום ופורסים דק.
  6. מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את המרווה והשום.
  7. מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל השחור ושבבי הצ’ילי היבש. מערבבים ומוסיפים את הטפנד והחצילים הקלויים. מבשלים 3 דקות.
  8. מערבבים את הפסטה עם הרוטב והבזיליקום. מפזרים מעל את הגבינה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ברוטב חצילים ועגבניות של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות