-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 710.3 קק״ל 5682.3 קק״לפחמימות 63.0 גרם 504.2 גרםשומן 45.2 גרם 362.0 גרםנתרן 1235.4 מ״ג 9883.6 מ״גחלבון 14.1 גרם 112.6 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.8 גרםשומן רווי 23.9 גרם 191.4 גרםכולסטרול 112.3 מ״ג 898.3 מ״גסידן 71.5 מ״ג 572.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 521.4 מ״ג 4171.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות710
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 710.3 קק״ל 5682.3 קק״לפחמימות 63.0 גרם 504.2 גרםשומן 45.2 גרם 362.0 גרםנתרן 1235.4 מ״ג 9883.6 מ״גחלבון 14.1 גרם 112.6 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.8 גרםשומן רווי 23.9 גרם 191.4 גרםכולסטרול 112.3 מ״ג 898.3 מ״גסידן 71.5 מ״ג 572.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 521.4 מ״ג 4171.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 710 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק ומלית
-
1 חבילה בצק פריך קפוא למאפים מלוחים
-
3 זוקיני ירוק בינוניים
-
3 זוקיני צהוב בינוניים
רויאל
-
2 ביצים L
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
100 גרם גבינה צהובה 28%
-
2כפות או 20 גרם קמח לבן
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף טימין טרי
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות.
- חותכים את הקישואים לרצועות דקות מאוד בעזרת מנדולינה או סכין חדה, ואותן חותכים לחצי לאורך (אם הפרוסות גבוהות מדי).
- מגרדים את הגבינה בפומפייה.
- מניחים את הבצק בתבנית הטארט ומהדקים לתחתית ולדפנות . נפטרים מעודפי בצק. מחוררים את הבצק עם מזלג ומעבירים למקפיא לשעה.
- מכינים את הרויאל: בקערה בינונית מערבבים את כל רכיבי הרויאל.
- יוצקים חצי מכמות הרויאל על הבצק הקפוא ומסדרים את פרוסות הקישואים לצורת פרח צפוף. יוצקים מעל את הרויאל שנשאר.
- אופים במשך 45 דקות, או עד שהירקות והקיש מזהיבים. מצננים מעט ומגישים.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות.
- חותכים את הקישואים לרצועות דקות מאוד בעזרת מנדולינה או סכין חדה, ואותן חותכים לחצי לאורך (אם הפרוסות גבוהות מדי).
- מגרדים את הגבינה בפומפייה.
- מניחים את הבצק בתבנית הטארט ומהדקים לתחתית ולדפנות . נפטרים מעודפי בצק. מחוררים את הבצק עם מזלג ומעבירים למקפיא לשעה.
- מכינים את הרויאל: בקערה בינונית מערבבים את כל רכיבי הרויאל.
- יוצקים חצי מכמות הרויאל על הבצק הקפוא ומסדרים את פרוסות הקישואים לצורת פרח צפוף. יוצקים מעל את הרויאל שנשאר.
- אופים במשך 45 דקות, או עד שהירקות והקיש מזהיבים. מצננים מעט ומגישים.
הערות
- אפשר להשתמש בתבנית בקוטר 24 או 26 ס"מ
הערות
- אפשר להשתמש בתבנית בקוטר 24 או 26 ס"מ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (15)
צר לי אך מדובר במתכון גרוע מבחינת כתיבתו ובמיוחד מבחינת הסתירות הגדולות בין המתכון הכתוב לבין הסרטון.
מה גודל התבנית? 24 כמו שרשום במתכון או 20 כפי שמופיע בסרטון?