הרוטב הכי מושלם לליווי סלט עוף? יש כזה!
אושר אידלמן מציע לכם רוטב מושלם ללוות סלט עוף ועדשים, שיקפיץ כל סלט עוף קר. והטיפ הסודי באמת? מצאו צנצנת גדולה והכינו הרבה רוטב טעים מראש
אושר אידלמן מציע לכם רוטב מושלם ללוות סלט עוף ועדשים, שיקפיץ כל סלט עוף קר. והטיפ הסודי באמת? מצאו צנצנת גדולה והכינו הרבה רוטב טעים מראש
- אושר אידלמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 523.5 קק״ל 2094.0 קק״לפחמימות 23.4 גרם 93.6 גרםשומן 38.8 גרם 155.0 גרםנתרן 1034.8 מ״ג 4139.0 מ״גחלבון 24.3 גרם 97.0 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.7 גרםשומן רווי 6.7 גרם 26.7 גרםכולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסידן 163.6 מ״ג 654.6 מ״גברזל 4.5 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 914.9 מ״ג 3659.6 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות524
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 523.5 קק״ל 2094.0 קק״לפחמימות 23.4 גרם 93.6 גרםשומן 38.8 גרם 155.0 גרםנתרן 1034.8 מ״ג 4139.0 מ״גחלבון 24.3 גרם 97.0 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.7 גרםשומן רווי 6.7 גרם 26.7 גרםכולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסידן 163.6 מ״ג 654.6 מ״גברזל 4.5 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 914.9 מ״ג 3659.6 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״גסגור
כשאישתי הייתה בהריון ונאלצה להתמיד בדיאטה דלת פחמימות, הוזעקתי לבשל. הבנתי שכדי לאכול יותר ירקות, כדאי להכין סלט עוף שהוא ארוחה וגם צריך רוטב מצוין ליד – ויניגרייט? כי כשיש ויניגרט מוכן אוכלים יותר סלט, בדוק!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 524 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
סלט
-
250 גרם חזה עוף שלם"עוף טוב" עם הסימון הירוקמעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
-
1 חבילה חסה אייסברג
-
2 גזרים בינוניים
-
6 צנוניות בינוניות
-
10 עגבניות שרי בינוניות
-
1 כוס עדשים קפואות
-
1 כוס קרוטונים
אופן הכנה
- ראשית, קורעים גס את עלי החסה. מגרדים את הגזר על פומפייה ופורסים את הצנוניות.
- מפשירים את העדשים לפי הוראות היצרן.
- מכניסים לכוס גבוהה את כל רכיבי הרוטב וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
- חותכים את חזה העוף לרצועות.
- מחממים את המחבת, מתיזים את תרסיס השמן על העוף ומקפיצים במחבת כ-2 דקות על להבה גבוהה. מצננים מעט.
- מעבירים את שאר רכיבי הסלט והעוף לקערה גדולה, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- ראשית, קורעים גס את עלי החסה. מגרדים את הגזר על פומפייה ופורסים את הצנוניות.
- מפשירים את העדשים לפי הוראות היצרן.
- מכניסים לכוס גבוהה את כל רכיבי הרוטב וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
- חותכים את חזה העוף לרצועות.
- מחממים את המחבת, מתיזים את תרסיס השמן על העוף ומקפיצים במחבת כ-2 דקות על להבה גבוהה. מצננים מעט.
- מעבירים את שאר רכיבי הסלט והעוף לקערה גדולה, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן