חטיף מתוק ומושלם לכולם: רוקי רוד שוקולד לבן ואוראו
שרית נובק מכינה לנו חטיף מתוק עם עוגיות אוראו שעונה על כל אחת מהאהבות הקטנות של ילדיה (ושלה). אנחנו בטוחים שכולכם תפעופו עליו
שרית נובק מכינה לנו חטיף מתוק עם עוגיות אוראו שעונה על כל אחת מהאהבות הקטנות של ילדיה (ושלה). אנחנו בטוחים שכולכם תפעופו עליו
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2952.3 קק״ל 2952.3 קק״לפחמימות 359.0 גרם 359.0 גרםשומן 158.4 גרם 158.4 גרםנתרן 919.2 מ״ג 919.2 מ״גחלבון 31.5 גרם 31.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 0.8 גרםשומן רווי 77.6 גרם 77.6 גרםכולסטרול 84.0 מ״ג 84.0 מ״גסידן 796.7 מ״ג 796.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 1145.2 מ״ג 1145.2 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות2952
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2952.3 קק״ל 2952.3 קק״לפחמימות 359.0 גרם 359.0 גרםשומן 158.4 גרם 158.4 גרםנתרן 919.2 מ״ג 919.2 מ״גחלבון 31.5 גרם 31.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 0.8 גרםשומן רווי 77.6 גרם 77.6 גרםכולסטרול 84.0 מ״ג 84.0 מ״גסידן 796.7 מ״ג 796.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 1145.2 מ״ג 1145.2 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״גסגור
המתכון לחטיף “הרוקי רואד” שלי, הוא שילוב מושלם לשלושת הילדים שלי:
לאמצעית שמטורפת (אבל ממש מטורפת!) על אוראו והחלום שלה נכון לעכשיו זה לחגוג יומולדת בסימן אוראו.
לבן הגדול שלי, שלא יכול לעמוד בפני שוקולד לבן (וברור לי ממי הוא ירש את זה…)
ולקטנה שכל מה שמעניין אותה בארון החטיפים זה המרשמלו. כמה שיותר ורוד יותר טוב.
והדובדבנים? זה בשבילי.
קוביות רוקי רואד משוקולד לבן עם מלאאא אוראו, חטיף ממכר – ראו הוזהרתם!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 2952 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם שוקולד לבן
-
150 גרם עוגיות אוראו
-
1/2 כוס מיני מרשמלו
-
1/3 כוס דובדבנים מסוכריםאו פיסטוקים, אגוזים, סוכריות עדשים, שוקולד צ'יפס וכל דבר שאוהבים
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד מעל סיר אדים (בן-מארי) ושוברים גס את עוגיות האוראו.
- מערבבים את השוקולד המומס עם שאר המצרכים (משאירים חלק לפיזור מלמעלה).
- שופכים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ומיישרים.
- מפזרים מלמעלה את מה שהשארנו בצד.
- מכניסים למקרר לכ-4 שעות עד שהשוקולד מתייצב בחזרה.
- מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות.
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד מעל סיר אדים (בן-מארי) ושוברים גס את עוגיות האוראו.
- מערבבים את השוקולד המומס עם שאר המצרכים (משאירים חלק לפיזור מלמעלה).
- שופכים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ומיישרים.
- מפזרים מלמעלה את מה שהשארנו בצד.
- מכניסים למקרר לכ-4 שעות עד שהשוקולד מתייצב בחזרה.
- מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היה ממש טעים.. תודה???
איזה כיף (: כל הכבוד!