שושני שמרים במילוי וזיגוג פררו של רות אופק
תמיד חלמתם על השילוב של עוגת שמרים והשוקולד המושלם פררו רושה? רות אופק תגשים לכם את החלום עם המתכון שלה לשושני שמרים במילוי פררו שוקולד ובזיגוג פררו לבן
תמיד חלמתם על השילוב של עוגת שמרים והשוקולד המושלם פררו רושה? רות אופק תגשים לכם את החלום עם המתכון שלה לשושני שמרים במילוי פררו שוקולד ובזיגוג פררו לבן
- רות אופק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3295.8 קק״ל 3295.8 קק״לפחמימות 566.4 גרם 566.4 גרםשומן 111.4 גרם 111.4 גרםנתרן 2058.5 מ״ג 2058.5 מ״גחלבון 81.0 גרם 81.0 גרםסיבים תזונתיים 16.7 גרם 16.7 גרםשומן רווי 55.9 גרם 55.9 גרםכולסטרול 849.8 מ״ג 849.8 מ״גסידן 316.4 מ״ג 316.4 מ״גברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 928.0 מ״ג 928.0 מ״גאבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות3296
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3295.8 קק״ל 3295.8 קק״לפחמימות 566.4 גרם 566.4 גרםשומן 111.4 גרם 111.4 גרםנתרן 2058.5 מ״ג 2058.5 מ״גחלבון 81.0 גרם 81.0 גרםסיבים תזונתיים 16.7 גרם 16.7 גרםשומן רווי 55.9 גרם 55.9 גרםכולסטרול 849.8 מ״ג 849.8 מ״גסידן 316.4 מ״ג 316.4 מ״גברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 928.0 מ״ג 928.0 מ״גאבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 3296 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מרובעת 30X30
זיגוג
אופן הכנה:
- מניחים בקערת המיקסר את הקמח והשמרים ומערבבים קלות.
- מוסיפים מעל את יתר החומרים - סוכר, ביצים, חמאה, חלב ומלח ומערבלים עם וו לישה במשך כ-5-7 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים. אם הבצק מרגיש רטוב אפשר להוסיף עוד מעט קמח. אם הבצק מרגיש מעט יבש אפשר להוסיף עוד מעט חלב.
- מניחים להתפחה במשך כשעתיים לפחות. מומלץ לאחר מכן להעביר למקרר ללילה להתפחה מבוקרת נוספת (הבצק נוח יותר לעבודה כשהוא קר).
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן גדול ומורחים מעל ממרח פררו שוקולד חלב בשכבה נדיבה שתכסה את כל המלבן ומגלגלים לרולדה.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- חותכים מהרולדה פרוסות של כ-4-5 ס”מ ומסדרים בתבנית במרווחים בין שבלול לשבלול ומכסים במגבת. מניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה עד שלושת רבעי שעה.
- אופים את השבלולים בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה עד שהשבלולים מזהיבים.
- מצננים מעט ומזגגים בממרח פררו לבן.
אופן הכנה:
- מניחים בקערת המיקסר את הקמח והשמרים ומערבבים קלות.
- מוסיפים מעל את יתר החומרים - סוכר, ביצים, חמאה, חלב ומלח ומערבלים עם וו לישה במשך כ-5-7 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים. אם הבצק מרגיש רטוב אפשר להוסיף עוד מעט קמח. אם הבצק מרגיש מעט יבש אפשר להוסיף עוד מעט חלב.
- מניחים להתפחה במשך כשעתיים לפחות. מומלץ לאחר מכן להעביר למקרר ללילה להתפחה מבוקרת נוספת (הבצק נוח יותר לעבודה כשהוא קר).
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן גדול ומורחים מעל ממרח פררו שוקולד חלב בשכבה נדיבה שתכסה את כל המלבן ומגלגלים לרולדה.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- חותכים מהרולדה פרוסות של כ-4-5 ס”מ ומסדרים בתבנית במרווחים בין שבלול לשבלול ומכסים במגבת. מניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה עד שלושת רבעי שעה.
- אופים את השבלולים בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה עד שהשבלולים מזהיבים.
- מצננים מעט ומזגגים בממרח פררו לבן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
מאיפה קונים תמימרחים של הפררו רושה
בחנויות אפייה
מה הכונה ל0.6 כוס חלב?
היי, הכוונה היא ל2/3 כוס חלב.