סטייק ברוטב עגבניות בנוסח איטלקי
הארוחה הבאה שלכם היא סטייק אנטריקוט משובח ועסיסי שמוסיפים לו רוטב עגבניות איטלקי עם שום ואורגנו ריחני. עכשיו כל שנותר לכם הוא לעקוב אחרי המתכון ולהנות
הארוחה הבאה שלכם היא סטייק אנטריקוט משובח ועסיסי שמוסיפים לו רוטב עגבניות איטלקי עם שום ואורגנו ריחני. עכשיו כל שנותר לכם הוא לעקוב אחרי המתכון ולהנות
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 205.7 קק״ל 411.5 קק״לפחמימות 9.7 גרם 19.5 גרםשומן 15.1 גרם 30.3 גרםנתרן 786.1 מ״ג 1572.3 מ״גחלבון 2.3 גרם 4.5 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 4.3 גרםשומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.8 מ״ג 39.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 409.9 מ״ג 819.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות206
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 205.7 קק״ל 411.5 קק״לפחמימות 9.7 גרם 19.5 גרםשומן 15.1 גרם 30.3 גרםנתרן 786.1 מ״ג 1572.3 מ״גחלבון 2.3 גרם 4.5 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 4.3 גרםשומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.8 מ״ג 39.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 409.9 מ״ג 819.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 206 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 סטייק אנטריקוט בינונייםאו סינטה
-
2 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 כפות ברנדי
רוטב
-
1 כף שמן זית
-
2 עגבניות בינוניות
-
1 שן שום
-
1/2 כפית סוכר לבן
-
1/3 כפית אורגנו יבש
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מוציאים את הסטייקים מהמקרר כשעה לפני ההכנה.
- מכינים את הרוטב: חותכים עגבניות לקוביות בגודל 1/2 ס”מ, מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, עגבניות, שום קצוץ, סוכר ואורגנו, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שמתקבל רוטב.
- מכינים את הסטייק: מורחים את הסטייקים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מלהיטים מחבת כבדה ומטגנים כ-3 דקות מכל צד, עד שהסטייקים שחומים.
- מוסיפים את הברנדי, מטים את שפת המחבת לעבר הלהבה ומציתים. כשהלהבה דועכת, מבשלים את הסטייקים כדקה מכל צד לדרגת מדיום.
- מגישים: מניחים כל סטייק על צלחת ויוצקים מעל את הרוטב.
אופן הכנה
- מוציאים את הסטייקים מהמקרר כשעה לפני ההכנה.
- מכינים את הרוטב: חותכים עגבניות לקוביות בגודל 1/2 ס”מ, מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, עגבניות, שום קצוץ, סוכר ואורגנו, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שמתקבל רוטב.
- מכינים את הסטייק: מורחים את הסטייקים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מלהיטים מחבת כבדה ומטגנים כ-3 דקות מכל צד, עד שהסטייקים שחומים.
- מוסיפים את הברנדי, מטים את שפת המחבת לעבר הלהבה ומציתים. כשהלהבה דועכת, מבשלים את הסטייקים כדקה מכל צד לדרגת מדיום.
- מגישים: מניחים כל סטייק על צלחת ויוצקים מעל את הרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן