ממולא ומעולה: בצל במילוי בשר

רון יוחננוב מכין מנה עשירה בטעמים של בצל ממולא בבשר ברוטב רימונים וסילאן ועוד הרבה דברים טובים, מנה כשרה לפסח שמתאימה למנה ראשונה או עיקרית
רון יוחננוב מכין מנה עשירה בטעמים של בצל ממולא בבשר ברוטב רימונים וסילאן ועוד הרבה דברים טובים, מנה כשרה לפסח שמתאימה למנה ראשונה או עיקרית
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    622
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 622.2 קק״ל 3733.3 קק״ל
    פחמימות 69.7 גרם 417.9 גרם
    שומן 21.9 גרם 131.2 גרם
    נתרן 645.5 מ״ג 3873.1 מ״ג
    חלבון 34.3 גרם 205.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 36.6 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 37.1 גרם
    כולסטרול 140.2 מ״ג 841.4 מ״ג
    סידן 113.5 מ״ג 681.3 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 33.7 מ״ג
    אשלגן 1386.5 מ״ג 8318.9 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 45.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    622
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 622.2 קק״ל 3733.3 קק״ל
    פחמימות 69.7 גרם 417.9 גרם
    שומן 21.9 גרם 131.2 גרם
    נתרן 645.5 מ״ג 3873.1 מ״ג
    חלבון 34.3 גרם 205.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 36.6 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 37.1 גרם
    כולסטרול 140.2 מ״ג 841.4 מ״ג
    סידן 113.5 מ״ג 681.3 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 33.7 מ״ג
    אשלגן 1386.5 מ״ג 8318.9 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 45.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. הכנת הבצל: מקלפים את הבצלים, יוצרים עם סכין חריץ עמוק עד מרכז הבצל. מניחים בסיר מים ומבשלים עד להתרככות כ-40 דקות. לאחר מכן, לשטוף את הבצלים במים קרים, לפרק כל בצל להדרות.
  2. מכינים את המילוי: מערבבים את כל מצרכי המילוי בקערה.
  3. מרפדים סיר בפרוסות תפוחי אדמה, ממלאים את הבצלים ומניחים מעל בשכבות.
  4. בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב ושופכים מעל הבצלים, עד 3/4 גובה.
  5. מעבירים לבישול על הכיריים, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מחלישים את הלהבה למינימום ומבשלים כשעה וחצי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ממולא ומעולה: בצל במילוי בשר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    רחל

    משנה אם מוותרים על תפוחי האדמה?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא כדאי לוותר. הבצלים מתקרמלים מהר ועלולים להידבק לתחתית הסיר. אם ניסית, עדכני איך יצא!

    Avatar
    חוה טופר

    האם ניתן להמיר את הצנוברים בשקדים

      Avatar
      מערכת Foody

      כן.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות