סלט סלק עם גבינה כחולה ורכז רימונים של ישראל אהרוני
השף ישראל אהרוני מכין לכם סלט סלק עם גבינה כחולה בליווי וויניגרט מתקתק. מנה חגיגית ומושלמת לאירוח חלבי, לחג השבועות וגם ליום חול
השף ישראל אהרוני מכין לכם סלט סלק עם גבינה כחולה בליווי וויניגרט מתקתק. מנה חגיגית ומושלמת לאירוח חלבי, לחג השבועות וגם ליום חול
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 417.3 קק״ל 1252.0 קק״לפחמימות 19.1 גרם 57.3 גרםשומן 30.8 גרם 92.4 גרםנתרן 1057.7 מ״ג 3173.0 מ״גחלבון 14.6 גרם 43.8 גרםסיבים תזונתיים 6.1 גרם 18.3 גרםשומן רווי 7.3 גרם 21.9 גרםכולסטרול 25.0 מ״ג 75.0 מ״גסידן 252.7 מ״ג 758.2 מ״גברזל 2.5 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 657.1 מ״ג 1971.4 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות417
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 417.3 קק״ל 1252.0 קק״לפחמימות 19.1 גרם 57.3 גרםשומן 30.8 גרם 92.4 גרםנתרן 1057.7 מ״ג 3173.0 מ״גחלבון 14.6 גרם 43.8 גרםסיבים תזונתיים 6.1 גרם 18.3 גרםשומן רווי 7.3 גרם 21.9 גרםכולסטרול 25.0 מ״ג 75.0 מ״גסידן 252.7 מ״ג 758.2 מ״גברזל 2.5 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 657.1 מ״ג 1971.4 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 417 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
6 סלקים בינוניים
-
100 גרם גבינה כחולה
-
1/2 כוס אגוזי לוז
-
1 ראש אנדיב לבן
ויניגרט
-
1 כף רכז רימונים
-
3 כפות שמן זית
-
1 כף חומץ בלסמי
-
1 כף סירופ מייפל
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. קולים ושוברים את אגוזי הלוז.
- אופים את הסלקים בתנור החם עד שסכין ננעצת בהם בקלות.
- קולפים את הסלקים וחותכים לפלחים.
- מערבבים את חומרי הוויניגרט בצנצנת קטנה או בקערה.
- מערבבים את הוויניגרט עם הסלקים.
- שמים בצלחת הגשה או בקערה עלי אנדיב, סלקים בוויניגרט, מפזרים מעל גבינה כחולה ומסיימים באגוזי לוז קלויים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. קולים ושוברים את אגוזי הלוז.
- אופים את הסלקים בתנור החם עד שסכין ננעצת בהם בקלות.
- קולפים את הסלקים וחותכים לפלחים.
- מערבבים את חומרי הוויניגרט בצנצנת קטנה או בקערה.
- מערבבים את הוויניגרט עם הסלקים.
- שמים בצלחת הגשה או בקערה עלי אנדיב, סלקים בוויניגרט, מפזרים מעל גבינה כחולה ומסיימים באגוזי לוז קלויים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הכנתי את סלט הסלק עם הגבינה הכחולה והאגוזים חערב חג ראש השנה, יצא מושלם וקצר המון מחמאות
הי שרה, תודה רבה! מאוד שמחים שאהבת.