פוקאצ’ה עם בצל, ארטישוק וגבינת מנצ’גו

תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים פוקאצ'ה עם בצל, ארטישוק וגבינת מנצ'גו. המאפה המלוח המושלם הוא אופציה נהדרת לארוחת ערב בליווי סלט מרענן
תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים פוקאצ'ה עם בצל, ארטישוק וגבינת מנצ'גו. המאפה המלוח המושלם הוא אופציה נהדרת לארוחת ערב בליווי סלט מרענן
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3000
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3000.1 קק״ל 3000.1 קק״ל
    פחמימות 417.2 גרם 417.2 גרם
    שומן 112.8 גרם 112.8 גרם
    נתרן 5183.3 מ״ג 5183.3 מ״ג
    חלבון 84.7 גרם 84.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 32.0 גרם 32.0 גרם
    כולסטרול 79.0 מ״ג 79.0 מ״ג
    סידן 910.6 מ״ג 910.6 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 696.5 מ״ג 696.5 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3000
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3000.1 קק״ל 3000.1 קק״ל
    פחמימות 417.2 גרם 417.2 גרם
    שומן 112.8 גרם 112.8 גרם
    נתרן 5183.3 מ״ג 5183.3 מ״ג
    חלבון 84.7 גרם 84.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 32.0 גרם 32.0 גרם
    כולסטרול 79.0 מ״ג 79.0 מ״ג
    סידן 910.6 מ״ג 910.6 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 696.5 מ״ג 696.5 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פוקאצ'ות
תמרה אהרוני
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-230 מעלות.
  2. מערבבים את חומרי הבצק במיקסר בעזרת וו לישה במהירות בינונית כ-10-15 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד וקצת דביק.
  3. משמנים תבנית מלבנית גדולה ומרפדים בנייר אפייה. מעבירים את הבצק לתבנית ובעזרת האצבעות מותחים את הבצק לגודל התבנית. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה.
  4. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.
  5. מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים את עלי המרווה.
  6. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהם שקופים.
  7. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים.
  8. חותכים את הארטישוקים לחתיכות בגודל ביס.
  9. מזלפים על הבצק התפוח שמן זית ומפזרים עליו את התוספות - הבצל והארטישוק.
  10. אופים כ-15 דק בתנור החם.
  11. לפני ההגשה מפזרים גילופי גבינת מנצ’גו.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקאצ’ה עם בצל, ארטישוק וגבינת מנצ’גו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות