אטריות מוקפצות עם רצועות שניצל בקר של ישראל אהרוני
אהרוני מכין מנת אטריות מוקפצות עם רצועות שניצל בקר דקיקות שמתאימות בול להקפצה קצרה, בתוספת פלפל חריף וג’ינג’ר ברוטב אסיאתי נהדר
אהרוני מכין מנת אטריות מוקפצות עם רצועות שניצל בקר דקיקות שמתאימות בול להקפצה קצרה, בתוספת פלפל חריף וג’ינג’ר ברוטב אסיאתי נהדר
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 471.1 קק״ל 1884.4 קק״לפחמימות 47.0 גרם 188.2 גרםשומן 21.1 גרם 84.6 גרםנתרן 402.6 מ״ג 1610.3 מ״גחלבון 28.9 גרם 115.4 גרםסיבים תזונתיים 6.4 גרם 25.5 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרםכולסטרול 20.0 מ״ג 80.0 מ״גסידן 467.4 מ״ג 1869.6 מ״גברזל 5.6 מ״ג 22.6 מ״גאשלגן 1397.1 מ״ג 5588.4 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות471
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 471.1 קק״ל 1884.4 קק״לפחמימות 47.0 גרם 188.2 גרםשומן 21.1 גרם 84.6 גרםנתרן 402.6 מ״ג 1610.3 מ״גחלבון 28.9 גרם 115.4 גרםסיבים תזונתיים 6.4 גרם 25.5 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרםכולסטרול 20.0 מ״ג 80.0 מ״גסידן 467.4 מ״ג 1869.6 מ״גברזל 5.6 מ״ג 22.6 מ״גאשלגן 1397.1 מ״ג 5588.4 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 471 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרינדה
-
2 שניצל בקר בינוניים
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 שיני שום
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף מירין
-
1 כף שמן שומשום
-
2 כפות קורנפלור
-
1/2 כפית קליפת תפוז
אטריות
-
1 חבילה אטריות אורז בעובי 3 מ”מ
-
1 כף שמן קנולה
ירקות
-
3 כפות שמן קנולה
-
2 שיני שום
-
3 בצלי שאלוט בינוניים
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
5 גבעולי בצל ירוק
-
1 חבילה נבטים סיניים
-
2 ראשי באק צ’וי
רוטב
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כפית שמן שומשום
-
1 כף מירין
אופן הכנה
- מכינים מרינדה לבשר: על קרש חיתוך חותכים את השניצל בקר לרצועות דקות ושמים בקערה.
- מגררים את הג’ינג’ר ואת השום ומוסיפים לקערה, יחד עם יתר חומרי המרינדה. מערבבים, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, מסננים, מערבבים עם כף שמן קנולה ושומרים בצד.
- מסננים את הבשר מהנוזלים ומצפים את רצועות הבקר במעט קורנפלור.
- מכינים את הבשר: מחממים מחבת עם 1/4 כוס שמן קנולה על אש גבוהה, וצורבים את רצועות הבקר כשתי דקות. מוציאים את רצועות הבקר באמצעות כף מחוררת לצלחת, שומרים בצד.
- מגררים את השום ואת הג’ינג’ר, קוצצים דק את בצלי השאלוט, הפלפל החריף והבצל הירוק וחותכים גס את הבוק צ’וי.
- מוסיפים למחבת את השום, הג’ינג’ר, השאלוט והפלפל החריף ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את הבצל הירוק, הבוק צ’וי והבשר ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את האטריות ואת מרכיבי הרוטב, מערבבים היטב ומטגנים כדקה.
- מסירים מהאש, מוסיפים את הנבטים ומגישים בקעריות יפות.
אופן הכנה
- מכינים מרינדה לבשר: על קרש חיתוך חותכים את השניצל בקר לרצועות דקות ושמים בקערה.
- מגררים את הג’ינג’ר ואת השום ומוסיפים לקערה, יחד עם יתר חומרי המרינדה. מערבבים, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, מסננים, מערבבים עם כף שמן קנולה ושומרים בצד.
- מסננים את הבשר מהנוזלים ומצפים את רצועות הבקר במעט קורנפלור.
- מכינים את הבשר: מחממים מחבת עם 1/4 כוס שמן קנולה על אש גבוהה, וצורבים את רצועות הבקר כשתי דקות. מוציאים את רצועות הבקר באמצעות כף מחוררת לצלחת, שומרים בצד.
- מגררים את השום ואת הג’ינג’ר, קוצצים דק את בצלי השאלוט, הפלפל החריף והבצל הירוק וחותכים גס את הבוק צ’וי.
- מוסיפים למחבת את השום, הג’ינג’ר, השאלוט והפלפל החריף ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את הבצל הירוק, הבוק צ’וי והבשר ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את האטריות ואת מרכיבי הרוטב, מערבבים היטב ומטגנים כדקה.
- מסירים מהאש, מוסיפים את הנבטים ומגישים בקעריות יפות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן