לזניה חצילים וגבינות של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים לזניה חצילים וגבינות משגעת, סופר טעימה וסופר פשוטה להכנה. השילוב בין רוטב הבשמל לרוטב העגבניות הוא טעים ומנחם
תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים לזניה חצילים וגבינות משגעת, סופר טעימה וסופר פשוטה להכנה. השילוב בין רוטב הבשמל לרוטב העגבניות הוא טעים ומנחם
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    4521
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4521.2 קק״ל 4521.2 קק״ל
    פחמימות 385.8 גרם 385.8 גרם
    שומן 266.6 גרם 266.6 גרם
    נתרן 7589.0 מ״ג 7589.0 מ״ג
    חלבון 188.8 גרם 188.8 גרם
    סיבים תזונתיים 64.5 גרם 64.5 גרם
    שומן רווי 102.3 גרם 102.3 גרם
    כולסטרול 412.3 מ״ג 412.3 מ״ג
    סידן 4254.5 מ״ג 4254.5 מ״ג
    ברזל 20.3 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 6798.9 מ״ג 6798.9 מ״ג
    אבץ 19.6 מ״ג 19.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    4521
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4521.2 קק״ל 4521.2 קק״ל
    פחמימות 385.8 גרם 385.8 גרם
    שומן 266.6 גרם 266.6 גרם
    נתרן 7589.0 מ״ג 7589.0 מ״ג
    חלבון 188.8 גרם 188.8 גרם
    סיבים תזונתיים 64.5 גרם 64.5 גרם
    שומן רווי 102.3 גרם 102.3 גרם
    כולסטרול 412.3 מ״ג 412.3 מ״ג
    סידן 4254.5 מ״ג 4254.5 מ״ג
    ברזל 20.3 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 6798.9 מ״ג 6798.9 מ״ג
    אבץ 19.6 מ״ג 19.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
תמרה אהרוני
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


רוטב בשמל


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. פורסים את החצילים לפרוסות בעובי 1 ס”מ. חוצים את הפלפלים הקלויים.
  2. מחממים את שמן הזית בגובה 1 ס”מ במחבת גדולה ומטגנים את החצילים משני הצדדים. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
  3. מכינים את רוטב העגבניות: בקערה גדולה מערבבים היטב את העגבניות המרוסקות, 3 סוגי הגבינות, מלח ופלפל.
  4. מכינים את רוטב הבשמל: בסיר קטן ממיסים את החמאה ומטגנים בה את הקמח עד להשחמה קלה. מוסיפים את החלב, מלח ופלפל ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה עד להסמכה.
  5. מרכיבים את הלזניה: מסדרים בתחתית תבנית לזניה בחפיפה את דפי הלזניה, מניחים מעל שכבה צפופה של החצילים והפלפלים הקלויים, יוצקים מעל 1/2 מתערובת העגבניות והגבינות ומסדרים מעל את עלי הבזיליקום. חוזרים שנית על אותה הפעולה, מסיימים עם דפי הלזניה, יוצקים מעל את רוטב הבשמל ומפזרים את גבינת הקשקבל.
  6. מכסים את התבנית עם נייר אפייה ונייר כסף ואופים כ-30 דקות. מורידים את הניירות ואופים 15 דקות נוספות, או עד שהלזניה מזהיבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לזניה חצילים וגבינות של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    תמר לוי ויינשטיין

    מתכון מעולה אבל לא מדויק, למשל לא כתוב מה גודל קופסאות העגבניות המרוסקות שצריך . צריך לדייק אותו

      Avatar
      ג'ני

      המתכון לא מדויק, חסרים פרטים במצרכים.

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה. נבדוק ונתקן לפי הצורך.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות