הרחוב בא הביתה: פאד תאי אסייאתי בקלי קלות
אוכל רחוב בבית - רון יוחננוב מלמד אתכם להכין פאד תאי בקלות ובמהירות! אטריות אורז, גזר וכרוב מוקפצים בווק עם ביצה, נבטים ובצל ירוק, ורוטב סויה, טריאקי וצ'ילי
אוכל רחוב בבית - רון יוחננוב מלמד אתכם להכין פאד תאי בקלות ובמהירות! אטריות אורז, גזר וכרוב מוקפצים בווק עם ביצה, נבטים ובצל ירוק, ורוטב סויה, טריאקי וצ'ילי
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 582.9 קק״ל 1748.8 קק״לפחמימות 74.3 גרם 223.0 גרםשומן 23.8 גרם 71.4 גרםנתרן 2135.3 מ״ג 6405.9 מ״גחלבון 21.3 גרם 63.8 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 29.0 גרםשומן רווי 2.8 גרם 8.5 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 886.2 מ״גסידן 188.2 מ״ג 564.7 מ״גברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 1013.8 מ״ג 3041.5 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות583
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 582.9 קק״ל 1748.8 קק״לפחמימות 74.3 גרם 223.0 גרםשומן 23.8 גרם 71.4 גרםנתרן 2135.3 מ״ג 6405.9 מ״גחלבון 21.3 גרם 63.8 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 29.0 גרםשומן רווי 2.8 גרם 8.5 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 886.2 מ״גסידן 188.2 מ״ג 564.7 מ״גברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 1013.8 מ״ג 3041.5 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 583 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
אטריות וירקות
-
1 חבילה אטריות אורז בעובי 3 מ”ממזרח מערב
-
3 כפות שמן קנולה
-
3 ביצים L
-
1 כף רוטב סויהמזרח מערב
-
2 גזרים בינונייםחתוכים לגפרורים
-
1/4 כרוב לבן גדולחתוך לרצועות דקות
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רמגורד
-
1 קורט פלפל צ’ילי אדוםקצוץ דק
-
4 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
1 חופן נבטים
-
1 צרור כוסברהקצוצה
-
1 חופן בוטנים קלויים
רוטב
-
0.33 כוס רוטב סויהמזרח מערב
-
0.33 כוס רוטב טריאקימזרח מערב
-
0.33 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערבאו רוטב צ'ילי חריף
אופן הכנה
- מכינים את האטריות: אפשר להשרות את האטריות כשעה במים קרים או לבשל אותם בסיר עם מים ומלח כמו שמבשלים פסטה כ-5 דקות.
- לאחר שהאטריות מוכנות, מחממים היטב ווק ומוספים את השמן, מקשקשים את הביצים ייחד עם כף סויה, מכניסים לווק ועושים “מקושקשת”, אחרי שהביצים מוכנות מוציאים מהווק לצלחת ומניחים בצד.
- מוסיפים עוד טיפונת שמן ומתחילים בהקפצת הירקות, מתחילים עם הגינג’ר, השום והצ’ילי.
- מוסיפים את הכרוב והגזר, שופכים מעל את האטריות המבושלות והביצים המקושקשות, מוסיפים את הרטבים ומקפיצים היטב.
- רגע לפני הגשה מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק.
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל כוסברה קצוצה, פלח לימון ובוטנים.
אופן הכנה
- מכינים את האטריות: אפשר להשרות את האטריות כשעה במים קרים או לבשל אותם בסיר עם מים ומלח כמו שמבשלים פסטה כ-5 דקות.
- לאחר שהאטריות מוכנות, מחממים היטב ווק ומוספים את השמן, מקשקשים את הביצים ייחד עם כף סויה, מכניסים לווק ועושים “מקושקשת”, אחרי שהביצים מוכנות מוציאים מהווק לצלחת ומניחים בצד.
- מוסיפים עוד טיפונת שמן ומתחילים בהקפצת הירקות, מתחילים עם הגינג’ר, השום והצ’ילי.
- מוסיפים את הכרוב והגזר, שופכים מעל את האטריות המבושלות והביצים המקושקשות, מוסיפים את הרטבים ומקפיצים היטב.
- רגע לפני הגשה מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק.
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל כוסברה קצוצה, פלח לימון ובוטנים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
אם אני רוצה להוסיף נתחים של עוף… באיזה שלב להקפיץ?