ליאור שרף מציג: בראוניז פרווה יותר טעימים מגרסתם החלבית
בראוניז פרווה נהדרים שאפילו טעימים יותר מהגרסה החלבית. אפשר להחליף ולשחק בסוגי השמנים וליצור גרסה אפילו קצת יותר בריאה לקינוח המושחת והמעולה הזה
בראוניז פרווה נהדרים שאפילו טעימים יותר מהגרסה החלבית. אפשר להחליף ולשחק בסוגי השמנים וליצור גרסה אפילו קצת יותר בריאה לקינוח המושחת והמעולה הזה
- ליאור שרף
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3416.3 קק״ל 3416.3 קק״לפחמימות 311.4 גרם 311.4 גרםשומן 229.4 גרם 229.4 גרםנתרן 1188.3 מ״ג 1188.3 מ״גחלבון 38.5 גרם 38.5 גרםסיבים תזונתיים 18.1 גרם 18.1 גרםשומן רווי 44.8 גרם 44.8 גרםכולסטרול 594.2 מ״ג 594.2 מ״גסידן 208.5 מ״ג 208.5 מ״גברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 1444.2 מ״ג 1444.2 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות3416
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3416.3 קק״ל 3416.3 קק״לפחמימות 311.4 גרם 311.4 גרםשומן 229.4 גרם 229.4 גרםנתרן 1188.3 מ״ג 1188.3 מ״גחלבון 38.5 גרם 38.5 גרםסיבים תזונתיים 18.1 גרם 18.1 גרםשומן רווי 44.8 גרם 44.8 גרםכולסטרול 594.2 מ״ג 594.2 מ״גסידן 208.5 מ״ג 208.5 מ״גברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 1444.2 מ״ג 1444.2 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״גסגור
ישנם קינוחים שאינם מאבדים מטעמם בתהליך “טרנספורמציה” בין חלבי לפרווה.
אחד מהם הוא הבראוניז, שלטעמי בגרסת הפרווה הוא טעים אפילו יותר וערכו התזונתי עולה על גרסת החלבי הרווית חמאה.
במרכיב השומן במתכון זה ניתן להשתמש בשמנים שונים כגון שמן זית, שמן קוקוס ואפילו שמן אבוקדו, שמנים אלה אינם מורגשים בטעם לאחר תהליך האפייה ונחשבים “בריאים” יותר.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 3416 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
170 גרם שמן קנולה
-
170 גרם שוקולד מריר
-
2 ביצים L
-
140 גרם סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
70 גרם קמח לבן
-
1 כף אבקת קקאו
-
1 קורט מלח דק
-
1 חופן אגוזי פקאןאו אגוזי מלך - לעיטור
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות, משמנים היטב את התבנית.
- במיקרו ממיסים יחד שוקולד ושמן לתערובת חלקה ואחידה.
- במיקסר יד מקציפים קלות כ-שלוש דקות ביצים וסוכר.
- מקפלים את הביצים לתערובת השוקולד.
- מוסיפים קמח, קקאו, מלח ותמצית וניל ומערבבים למסה אחידה.
- יוצקים את המסה לתבנית ואופים כ-25 דקות.
- מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות, משמנים היטב את התבנית.
- במיקרו ממיסים יחד שוקולד ושמן לתערובת חלקה ואחידה.
- במיקסר יד מקציפים קלות כ-שלוש דקות ביצים וסוכר.
- מקפלים את הביצים לתערובת השוקולד.
- מוסיפים קמח, קקאו, מלח ותמצית וניל ומערבבים למסה אחידה.
- יוצקים את המסה לתבנית ואופים כ-25 דקות.
- מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן