המדריך להכנת פחזניות קרמבל מושלמות של ליאור שרף
מתכון מעולה של ליאור שרף לפחזניות עם שכבה קראנצ'ית של קראמבל, כמה דקות ותכינו את הקינוח המושלם הזה באיזה מילוי שעושה לכם את זה - אנחנו מזהירים זה ממכר!
מתכון מעולה של ליאור שרף לפחזניות עם שכבה קראנצ'ית של קראמבל, כמה דקות ותכינו את הקינוח המושלם הזה באיזה מילוי שעושה לכם את זה - אנחנו מזהירים זה ממכר!
- ליאור שרף
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 174.6 קק״ל 3492.2 קק״לפחמימות 17.4 גרם 347.6 גרםשומן 10.2 גרם 204.1 גרםנתרן 84.7 מ״ג 1694.9 מ״גחלבון 3.9 גרם 77.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.7 גרםשומן רווי 5.7 גרם 113.3 גרםכולסטרול 85.4 מ״ג 1707.3 מ״גסידן 18.5 מ״ג 369.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 44.9 מ״ג 897.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות175
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 174.6 קק״ל 3492.2 קק״לפחמימות 17.4 גרם 347.6 גרםשומן 10.2 גרם 204.1 גרםנתרן 84.7 מ״ג 1694.9 מ״גחלבון 3.9 גרם 77.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.7 גרםשומן רווי 5.7 גרם 113.3 גרםכולסטרול 85.4 מ״ג 1707.3 מ״גסידן 18.5 מ״ג 369.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 44.9 מ״ג 897.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 175 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הקרמבל: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את חומרי הקרמבל עד התגבשות הבצק. ניתן לצבוע בשלב זה את הקרמבל לכל צבע שרוצים באמצעות צבע מאכל ג’ל.
- מעבירים את בצק הקרמבל בין שני ניירות אפייה, מרדדים לעובי 2 מילימטר ומעבירים למקפיא עד לשימוש.
- מכינים את הבצק הרבוך: בסיר בינוני מביאים לרתיחה חלב, מים, חמאה ומלח.
- מוסיפים את הקמח בפעם אחת, מסירים מהאש ובעזרת כף עץ מערבבים היטב כשלוש דקות. הקמח נספג בנוזלים והופך לרביכה, הוא נפרד מדפנות הסיר ומתגבש לבצק.
- מעבירים הבצק למיקסר ובעזרת וו גיטרה מערבבים כשלוש דקות (לצורך צינון הבצק והחדרת הביצים).
- מעבירים את המיקסר למהירות בינונית מוסיפים ביצה אחת בכל פעם עד להטמעת הביצים בבצק.
- מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר 14 מ”מ, מזלפים גבעות בקוטר 2 ס”מ ובמרחק של לפחות 5 ס”מ אחת מהשניה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מוציאים את בצק הקרמבל מהמקפיא, קורצים עיגולים בקוטר 4 ס”מ, מניחים כל דיסקית בצק פריך מעל פחזנייה ולוחצים בעדינות.
- ומעבירים לתנור ל-20 דקות אפייה, ולאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה ל-160 ואופים 15 דקות נוספות.
- מצננים את הפחזניות וממלאים כל פחזנייה בכל קרם שאוהבים.
- אפשר לקטום את השליש העליון של הפחזנייה, לזלף קרם או גנאש מוקצף ולהצמיד את הכיפה הקטומה חזרה מעל הזילוף.
אופן הכנה
- מכינים את הקרמבל: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את חומרי הקרמבל עד התגבשות הבצק. ניתן לצבוע בשלב זה את הקרמבל לכל צבע שרוצים באמצעות צבע מאכל ג’ל.
- מעבירים את בצק הקרמבל בין שני ניירות אפייה, מרדדים לעובי 2 מילימטר ומעבירים למקפיא עד לשימוש.
- מכינים את הבצק הרבוך: בסיר בינוני מביאים לרתיחה חלב, מים, חמאה ומלח.
- מוסיפים את הקמח בפעם אחת, מסירים מהאש ובעזרת כף עץ מערבבים היטב כשלוש דקות. הקמח נספג בנוזלים והופך לרביכה, הוא נפרד מדפנות הסיר ומתגבש לבצק.
- מעבירים הבצק למיקסר ובעזרת וו גיטרה מערבבים כשלוש דקות (לצורך צינון הבצק והחדרת הביצים).
- מעבירים את המיקסר למהירות בינונית מוסיפים ביצה אחת בכל פעם עד להטמעת הביצים בבצק.
- מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר 14 מ”מ, מזלפים גבעות בקוטר 2 ס”מ ובמרחק של לפחות 5 ס”מ אחת מהשניה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מוציאים את בצק הקרמבל מהמקפיא, קורצים עיגולים בקוטר 4 ס”מ, מניחים כל דיסקית בצק פריך מעל פחזנייה ולוחצים בעדינות.
- ומעבירים לתנור ל-20 דקות אפייה, ולאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה ל-160 ואופים 15 דקות נוספות.
- מצננים את הפחזניות וממלאים כל פחזנייה בכל קרם שאוהבים.
- אפשר לקטום את השליש העליון של הפחזנייה, לזלף קרם או גנאש מוקצף ולהצמיד את הכיפה הקטומה חזרה מעל הזילוף.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (19)
היי, אפשר להשתמש בנוטרינה בשביל פרווה ולהחליף את החלב במים או חלב צמחי?
הי שמרית. אפשר לעשות את ההחלפות האלה, תגידי לנו איך יצא
טעים בטירוף!! תודה ליאור אח יקר!!
האם ניתן להקפיא? ואיך להפשיר, תודהההנ
היי רינה, ניתן להקפיא, להפשיר במקרר (אפשר להקפיא עם או בלי קרם מילוי)