סופגניות פרווה פשוטות ומעולות של קרין גורן

מתכון ידידותי לסופגניות אמיתיות, מבצק שמרים טעים טעים. עבור מי שמסתבך עם כוסות מדידה הפעם הכמויות מותאמות לכוס שתיה קרה חד פעמית סטנדרטית בנפח של 180 מ"ל
מתכון ידידותי לסופגניות אמיתיות, מבצק שמרים טעים טעים. עבור מי שמסתבך עם כוסות מדידה הפעם הכמויות מותאמות לכוס שתיה קרה חד פעמית סטנדרטית בנפח של 180 מ"ל
  • קרין גורן
שמרו
כשר
22 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.6 קק״ל 6189.6 קק״ל
    פחמימות 46.8 גרם 1170.2 גרם
    שומן 15.9 גרם 398.5 גרם
    נתרן 135.6 מ״ג 3390.2 מ״ג
    חלבון 13.0 גרם 326.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.0 גרם 249.1 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 232.7 גרם
    כולסטרול 8.6 מ״ג 215.6 מ״ג
    סידן 15.2 מ״ג 379.6 מ״ג
    ברזל 9.1 מ״ג 227.8 מ״ג
    אשלגן 51.6 מ״ג 1289.6 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 225.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.6 קק״ל 6189.6 קק״ל
    פחמימות 46.8 גרם 1170.2 גרם
    שומן 15.9 גרם 398.5 גרם
    נתרן 135.6 מ״ג 3390.2 מ״ג
    חלבון 13.0 גרם 326.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.0 גרם 249.1 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 232.7 גרם
    כולסטרול 8.6 מ״ג 215.6 מ״ג
    סידן 15.2 מ״ג 379.6 מ״ג
    ברזל 9.1 מ״ג 227.8 מ״ג
    אשלגן 51.6 מ״ג 1289.6 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 225.6 מ״ג
    סגור

המתכון הזה קל ומתאים להכנה עם הילדים! אם הילדים שלכם כבר גדולים, הם אפילו יסתדרו איתו נהדר גם לבד, רק השגיחו עליהם בעת הטיגון.

המתכון הזה בעיקר מקצר חיים והופך את הכל להרבה יותר זריז ומהיר והכנת סופגניות (שוות, שמנמנות כמו בקונדיטוריה) עוברת לבית!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סופגניות
קרין גורן
X

22 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

טיגון עמוק

מילוי וקישוט


אופן הכנה

  1. לשים את כל חומרי הבצק במשך 5 דקות במיקסר עם וו לישה (או 10 דקות בידיים), לבצק קטיפתי ורך אבל לא דביק. מכסים את הקערה ומתפיחים להכפלת נפח (כשעה וחצי).
  2. חותכים 25 ריבועים מנייר אפייה, בגודל 5X5 ס”מ בערך. מחלקים את הבצק ל-25 חלקים, מכדררים כל חלק לכדור ומניחים על ריבוע נפרד של נייר אפייה.
  3. משמנים את הכדורים מלמעלה בספריי שמן ומכסים בניילון נצמד רופף. מתפיחים עד שהנפח יותר מכפול (כשעתיים).
  4. מחממים בסיר שמן עמוק (השמן צריך להיות בטמפ’ של 160-150 מעלות - חם מאוד אבל לא רותח ומבעבע מדי. לפי מהירות הטיגון וצבע הסופגניות אפשר להנמיך או להגביר את האש).
  5. מעבירים בכל פעם לסיר כמה כדורי בצק, יחד עם ניירות האפייה שמתחתיהם (הניירות יתנתקו ויצופו ואז אפשר יהיה לשלוף אותם). מטגנים כל כדור שתיים וחצי דקות מכל צד, להשחמה.
  6. מוציאים בזהירות למגש עם נייר סופג. לטיגון טוב, חשוב לא לצופף מדי את הסופגניות בסיר.
  7. מצננים מעט בטמפ’ החדר. מזריקים לכל סופגנייה ריבה במזרק (או חורצים בסכין וממלאים בכפית ריבה).
  8. בוזקים לקישוט אבקת סוכר בעזרת מסננת קטנה ומגישים בגאווה! מומלץ ולאכול מיד, כשהסופגניות עדיין חמימות.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניות פרווה פשוטות ומעולות של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (19)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, עד לפחות 40% אלכוהול

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות