עוגיות חמאת בוטנים ונוטלה – ללא קמח
ספיר דהן מפנקת אותנו במתכון קל להכנה וגם מהיר. עוגיות עם השילוב המושלם של חמאת בוטנים ושוקולד, עוגיות רכות ונימוחות, במילוי נוטלה - איזה כיף!
ספיר דהן מפנקת אותנו במתכון קל להכנה וגם מהיר. עוגיות עם השילוב המושלם של חמאת בוטנים ושוקולד, עוגיות רכות ונימוחות, במילוי נוטלה - איזה כיף!
- ספיר דהן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 235.1 קק״ל 3526.8 קק״לפחמימות 19.0 גרם 284.6 גרםשומן 15.4 גרם 230.7 גרםנתרן 98.8 מ״ג 1482.5 מ״גחלבון 6.0 גרם 90.2 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 23.4 גרםשומן רווי 4.1 גרם 61.2 גרםכולסטרול 20.5 מ״ג 307.8 מ״גסידן 55.3 מ״ג 830.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 16.2 מ״גאשלגן 185.7 מ״ג 2785.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 11.2 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות235
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 235.1 קק״ל 3526.8 קק״לפחמימות 19.0 גרם 284.6 גרםשומן 15.4 גרם 230.7 גרםנתרן 98.8 מ״ג 1482.5 מ״גחלבון 6.0 גרם 90.2 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 23.4 גרםשומן רווי 4.1 גרם 61.2 גרםכולסטרול 20.5 מ״ג 307.8 מ״גסידן 55.3 מ״ג 830.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 16.2 מ״גאשלגן 185.7 מ״ג 2785.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 11.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 235 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250גרם או 1 כוס חמאת בוטנים חלקה
-
70 גרם סוכר לבן
-
1 ביצה L
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית תמצית וניל
מילוי
-
1 כוס נוטלהאולי תצטרכו יותר, אולי פחות - תלוי בכם
אופן הכנה
- בעזרת 2 כפיות יוצרים “תלוליות” מממרח הנוטלה ומכניסים למקפיא עד לשימוש.
- בקערה רחבה מניחים יחד את כל מצרכי העוגיות, מערבבים היטב עד לקבלת כדור בצק אחיד ומעט דביק.
- לוקחים מעט מהבצק בכל פעם, משטחים לצורת “פיתה” ומניחים תלולית נוטלה במרכז.
- מגלגלים לכדורים, ומסדרים במרווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים את התבנית למקפיא למשך כ- 20 דק’. בינתיים מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכניסים את העוגיות לאפייה למשך כ-10 דק’. חשוב למצן אותן לחלוטין לפני שמרימים אותן.
בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה!
בבלוג הטעים שלה או באינסטגרם של ספיר דהן!
אופן הכנה
- בעזרת 2 כפיות יוצרים “תלוליות” מממרח הנוטלה ומכניסים למקפיא עד לשימוש.
- בקערה רחבה מניחים יחד את כל מצרכי העוגיות, מערבבים היטב עד לקבלת כדור בצק אחיד ומעט דביק.
- לוקחים מעט מהבצק בכל פעם, משטחים לצורת “פיתה” ומניחים תלולית נוטלה במרכז.
- מגלגלים לכדורים, ומסדרים במרווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים את התבנית למקפיא למשך כ- 20 דק’. בינתיים מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכניסים את העוגיות לאפייה למשך כ-10 דק’. חשוב למצן אותן לחלוטין לפני שמרימים אותן.
בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה!
בבלוג הטעים שלה או באינסטגרם של ספיר דהן!
הערות
- אם תבנית התנור לא נכנסת לכם למקפיא, תוכלו להניח את העוגיות בתבנית קטנה ללא מרווחים, להקפיא ואז לסדר אותן בתבנית התנור.
הערות
- אם תבנית התנור לא נכנסת לכם למקפיא, תוכלו להניח את העוגיות בתבנית קטנה ללא מרווחים, להקפיא ואז לסדר אותן בתבנית התנור.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
האם אפשר להשתמש בשוקולד השחר?
כן, אין בעיה
אפשר במקום הנוטלה לשים קצת פצפוצי שוקולד?
במקום הנוטלה לא כדאי לשים פצפוצי שוקולד. אפשר בנוסף. במקום הנוטלה אפשר להמיס שוקולד עם מעט חלב או שמנת או להשתמש בממרח אחר. בהצלחה!
אין קמח במתכון?
ללא קמח במתכון (: