משהו קטן, מטוגן ומושלם: כדורי פררו מטוגנים
כדורי פררו רושה הם ללא ספק נשנוש טעים, אבל כדורי פררו מטוגנים זו כבר פנטזיה מעולם אחר. שירן מתיתיהו עם רעיון אדיר לחטיף מקורי שכולם יבקשו מכם את המתכון שלו
כדורי פררו רושה הם ללא ספק נשנוש טעים, אבל כדורי פררו מטוגנים זו כבר פנטזיה מעולם אחר. שירן מתיתיהו עם רעיון אדיר לחטיף מקורי שכולם יבקשו מכם את המתכון שלו
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 139.8 קק״ל 2236.2 קק״לפחמימות 14.6 גרם 233.2 גרםשומן 7.7 גרם 122.8 גרםנתרן 159.9 מ״ג 2558.2 מ״גחלבון 2.8 גרם 44.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 3.0 גרם 48.6 גרםכולסטרול 18.5 מ״ג 295.4 מ״גסידן 3.4 מ״ג 54.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 14.4 מ״ג 230.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות140
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 139.8 קק״ל 2236.2 קק״לפחמימות 14.6 גרם 233.2 גרםשומן 7.7 גרם 122.8 גרםנתרן 159.9 מ״ג 2558.2 מ״גחלבון 2.8 גרם 44.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 3.0 גרם 48.6 גרםכולסטרול 18.5 מ״ג 295.4 מ״גסידן 3.4 מ״ג 54.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 14.4 מ״ג 230.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 140 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
16 כדורי פררו רושה
-
200 מ"ל שמנת חמוצה יטבתה 15%
-
1/4כוס או 50 גרם סוכר לבן
-
1 ביצה L
-
1כוס או 140 גרם קמח תופח
-
1 כפית תמצית ונילאו מחית וניל
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל המצרכים הרטובים ומוסיפים את הסוכר, המלח והקמח התופח. מערבבים היטב לתערובת חלקה ללא גושים.
- בסיר רחב מחממים שמן לחום של 170 מעלות (מי שאין לו מדחום לבישול יכול לעשות ניסיון עם כדור אחד, ולוודא שאינו משחים מהר מדי או נשרף).
- טובלים כל כדור פררו-רושה בבלילה, ומגלגלים בעזרת מזלג. מנערים מעט להורדת השאריות, ומיד מכניסים לשמן החם.
- מטגנים כ-2 דקות מכל צד, עד שהכדורים שחומים ויפים.
- מוציאים את הכדורים מהשמן לצלחת מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו, ונותנים להם כמה דקות להתקרר לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל המצרכים הרטובים ומוסיפים את הסוכר, המלח והקמח התופח. מערבבים היטב לתערובת חלקה ללא גושים.
- בסיר רחב מחממים שמן לחום של 170 מעלות (מי שאין לו מדחום לבישול יכול לעשות ניסיון עם כדור אחד, ולוודא שאינו משחים מהר מדי או נשרף).
- טובלים כל כדור פררו-רושה בבלילה, ומגלגלים בעזרת מזלג. מנערים מעט להורדת השאריות, ומיד מכניסים לשמן החם.
- מטגנים כ-2 דקות מכל צד, עד שהכדורים שחומים ויפים.
- מוציאים את הכדורים מהשמן לצלחת מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו, ונותנים להם כמה דקות להתקרר לפני ההגשה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
מתכוונת להכין עם פררו רושה בייתי פרווה..
יפה! אפשר להחליף ביוגורט צמחי
במה אפשר להמיר את השמנת חמוצה? לגרסת פרווה
היי, הפררו רושה חלבי, כך שלא ניתן לעשות גרסה פרווה למתכון הזה
יש גרסה בלי מחבת?
המתכון מחייב טיגון.