תבשיל במיה צמחוני ברוטב עגבניות חמוץ מתוק
במיה זה דבר שאוהבים או שלא יכולים לסבול. אוהבי הבמיה יחגגו על התבשיל הצמחוני טבעוני הזה. במיה ברוטב עגבניות חמוץ מתוק שהולכת נפלא עם אורז לבן. תענוג!
במיה זה דבר שאוהבים או שלא יכולים לסבול. אוהבי הבמיה יחגגו על התבשיל הצמחוני טבעוני הזה. במיה ברוטב עגבניות חמוץ מתוק שהולכת נפלא עם אורז לבן. תענוג!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 170.3 קק״ל 851.7 קק״לפחמימות 72.7 גרם 363.4 גרםשומן 72.3 גרם 361.4 גרםנתרן 457.9 מ״ג 2289.5 מ״גחלבון 64.8 גרם 324.0 גרםסיבים תזונתיים 64.6 גרם 323.1 גרםשומן רווי 65.1 גרם 325.6 גרםכולסטרול 64.0 מ״ג 320.0 מ״גסידן 74.9 מ״ג 374.6 מ״גברזל 64.7 מ״ג 323.3 מ״גאשלגן 296.8 מ״ג 1484.1 מ״גאבץ 64.2 מ״ג 320.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות170
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 170.3 קק״ל 851.7 קק״לפחמימות 72.7 גרם 363.4 גרםשומן 72.3 גרם 361.4 גרםנתרן 457.9 מ״ג 2289.5 מ״גחלבון 64.8 גרם 324.0 גרםסיבים תזונתיים 64.6 גרם 323.1 גרםשומן רווי 65.1 גרם 325.6 גרםכולסטרול 64.0 מ״ג 320.0 מ״גסידן 74.9 מ״ג 374.6 מ״גברזל 64.7 מ״ג 323.3 מ״גאשלגן 296.8 מ״ג 1484.1 מ״גאבץ 64.2 מ״ג 320.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 170 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 שקית במיהבמיה קפואה. בערך 800 גרם
-
4 כפות שמן זית
-
2 שיני שוםכתושות
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1כפית או סוכר לבן
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1/2 כוס מיץ לימון
-
2 כוסות מים
אופן הכנה
- מפשירים את הבמיה על מגבת מטבח נקייה.
- לנגב את הבמיה היטב ולטגן אותה עם 3 כפות שמן זית עד שתשחים (הטיגון ימנע מהבמיה להתפרק). להוציא את הבמיה לקערה.
- באותו סיר להוסיף עוד כף שמן זית, השום ואת שאר המצרכים (מלבד המים) מטגנים תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים לסיר את המים ומבשלים כ- 10 דקות על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הבמיה לרוטב וממשיכים לבשל כ- 10 דקות נוספות.
- אוכלים עם אורז לבן. רוצים מתכון לאורז לבן? כאן!
אופן הכנה
- מפשירים את הבמיה על מגבת מטבח נקייה.
- לנגב את הבמיה היטב ולטגן אותה עם 3 כפות שמן זית עד שתשחים (הטיגון ימנע מהבמיה להתפרק). להוציא את הבמיה לקערה.
- באותו סיר להוסיף עוד כף שמן זית, השום ואת שאר המצרכים (מלבד המים) מטגנים תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים לסיר את המים ומבשלים כ- 10 דקות על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הבמיה לרוטב וממשיכים לבשל כ- 10 דקות נוספות.
- אוכלים עם אורז לבן. רוצים מתכון לאורז לבן? כאן!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- אוכל טורקי
- אוכל יווני
- אוכל כורדי
- אוכל לבנוני
- אוכל מרוקאי
- אוכל עיראקי
- ארוחה בריאה
- ארוחה בשרית
- ארוחה זולה
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מתכוני עמים ועדות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- מתכונים צמחוניים
- תבשילים