עוגת שוקולד חמה במילוי קרם תפוצ’יפס ושוקולד לבן
תומר אומנסקי בעוד מתכון מושלם והפעם הקינוח המתוק והאהוב בטוויסט קראנצ'י במיוחד - עוגת שוקולד חמה במילוי קרם תפוצ'יפס ושוקולד לבן
תומר אומנסקי בעוד מתכון מושלם והפעם הקינוח המתוק והאהוב בטוויסט קראנצ'י במיוחד - עוגת שוקולד חמה במילוי קרם תפוצ'יפס ושוקולד לבן
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 51384.9 קק״ל 51384.9 קק״לפחמימות 5016.2 גרם 5016.2 גרםשומן 3141.5 גרם 3141.5 גרםנתרן 1835.1 מ״ג 1835.1 מ״גחלבון 426.0 גרם 426.0 גרםסיבים תזונתיים 392.4 גרם 392.4 גרםשומן רווי 1088.2 גרם 1088.2 גרםכולסטרול 1669.1 מ״ג 1669.1 מ״גסידן 1024.8 מ״ג 1024.8 מ״גברזל 25.5 מ״ג 25.5 מ״גאשלגן 3272.0 מ״ג 3272.0 מ״גאבץ 102.0 מ״ג 102.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות51385
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 51384.9 קק״ל 51384.9 קק״לפחמימות 5016.2 גרם 5016.2 גרםשומן 3141.5 גרם 3141.5 גרםנתרן 1835.1 מ״ג 1835.1 מ״גחלבון 426.0 גרם 426.0 גרםסיבים תזונתיים 392.4 גרם 392.4 גרםשומן רווי 1088.2 גרם 1088.2 גרםכולסטרול 1669.1 מ״ג 1669.1 מ״גסידן 1024.8 מ״ג 1024.8 מ״גברזל 25.5 מ״ג 25.5 מ״גאשלגן 3272.0 מ״ג 3272.0 מ״גאבץ 102.0 מ״ג 102.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 51385 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית קאפקייק ענק (סיליקון)
עוגה
-
200 גרם חמאה
-
250 גרם שוקולד מריר
-
100 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
4 ביצים L
-
250 גרם סוכר לבן
-
210 גרם קמח לבן
-
50 גרם שקדים טחונים
-
1 קורט מלח דק
מילוי
-
250 גרם שוקולד לבן
-
80 גרם תפוצ’יפס
-
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: טוחנים במעבד מזון את התפוצ’יפס ומוסיפים לו כף שמן. טוחנים עד לקבלת מחית (מרקם של טחינה) אם לא נוצרת מחית, מוסיפים עוד כף שמן.
- ממיסים שוקולד לבן בפולסים במיקרוגל ומערבבים היטב. מאחדים בין השוקולד למחית התפוצ’יפס ומערבבים.
- מזלפים את המילוי לתבניות פרלינים/כדסקיות על נייר אפייה ומכניסים להקפאה.
- מכינים את העוגה: בקערה ממיסים יחד שוקולד, חמאה ושמנת מתוקה ומערבבים לאיחוד.
- בקערת מיקסר מקציפים את הביצים והסוכר כ-7 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- מאחדים בין תערובת הביצים לתערובות השוקולד, מוסיפים פנימה את הקמח והשקדים ומקפלים לאיחוד מלא.
- מוזגים את בלילת העוגה לתבניות הגשה אישיות ומשומנות, מניחים באמצע את מילוי השוקולד הקפוא ואופים בחום של 180 מעלות טורבו כ-12-15 דקות.
- לאחר האפייה מזלפים מעל מעט שוקולד לבן מומס, מפזרים פירורי תפוצ’יפס וצוללים פנימה.
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: טוחנים במעבד מזון את התפוצ’יפס ומוסיפים לו כף שמן. טוחנים עד לקבלת מחית (מרקם של טחינה) אם לא נוצרת מחית, מוסיפים עוד כף שמן.
- ממיסים שוקולד לבן בפולסים במיקרוגל ומערבבים היטב. מאחדים בין השוקולד למחית התפוצ’יפס ומערבבים.
- מזלפים את המילוי לתבניות פרלינים/כדסקיות על נייר אפייה ומכניסים להקפאה.
- מכינים את העוגה: בקערה ממיסים יחד שוקולד, חמאה ושמנת מתוקה ומערבבים לאיחוד.
- בקערת מיקסר מקציפים את הביצים והסוכר כ-7 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- מאחדים בין תערובת הביצים לתערובות השוקולד, מוסיפים פנימה את הקמח והשקדים ומקפלים לאיחוד מלא.
- מוזגים את בלילת העוגה לתבניות הגשה אישיות ומשומנות, מניחים באמצע את מילוי השוקולד הקפוא ואופים בחום של 180 מעלות טורבו כ-12-15 דקות.
- לאחר האפייה מזלפים מעל מעט שוקולד לבן מומס, מפזרים פירורי תפוצ’יפס וצוללים פנימה.
בשיתוף עם תפוצ'יפס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אכין לנכדים שלי הם ישמחו
איזה כיף להם! בהצלחה (:
וואו מנה חדשה ממש נראית טוב
מפתיע